Jurko Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 kada velna pec,man butu jamaina nick ? Ze, shita nick me jau spele kopsh CS 1.3 versijas,kad vel uz klubiem gaaju.... Taa ka ,kada sakara man butu jamaina nost nick ? Varbuut jaasaak iet uz klubiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill_me Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 Kill Me' date='Jun 16 2004, 08:41 PM'] Tas kad kāds tur vietējais pieregitrējās ātrāk tas neko nenozīmē !!! Šeit ir jautājums no servera adminsitrācijas puses vai nu respektēt pienapuikas, kas ar šo niku pāris mēnešus paspēlēs un pēc tam to nomainīs, jo reitings klibo, vai arī kāds kas savu klanu un niku ir respektejis vairākus gadus - varēs ar savu niku turpināt GIGNā spēlēt? Vai tas ir atbalstāmi, kad piereģistrētam nikam liek banu - tikai tāpēc kad kādam nepatīk ??? P.S. Viņam pat klana nav, ja ir tad kāpēc neliek, varbūt viņš ir viens no tiem, kas klanu liek, kad spēle iet, bet ja nē, tad tā starp citu - es te pienācējs !!! Morāle ??? regrads [KM]Kill Me Kurhs te ir piena puika ? Paris meneshu tikkai tu var but speelee.... Peivaldi meeli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill_me Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 P.S. Viņam pat klana nav, ja ir tad kāpēc neliek, varbūt viņš ir viens no tiem, kas klanu liek, kad spēle iet, bet ja nē, tad tā starp citu - es te pienācējs !!! Ir,bet pagaidam ir nesaprashanas sava starpaa un klans ari netika pienmets ieksh REG ( Mums pat sava majas lapa ir,ta ka aplauzies puisiti... Tu izskaties pec baiga gudrela.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill_me Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 Varbuut jaasaak iet uz klubiem nee..klubi sux ... lab vso Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 Abiem sava taisniiba - abi lamaa viens otru un sauc par sspikotaajiem, kas gan var buut veel labaaks kaa noskatiities ar ko tas viss beigsies - tas i pat labaak nekaa Santa Barbara Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill_me Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 Abiem sava taisniiba - abi lamaa viens otru un sauc par sspikotaajiem, kas gan var buut veel labaaks kaa noskatiities ar ko tas viss beigsies - tas i pat labaak nekaa Santa Barbara viss jau ir beidzies ,palasi ieprikeshejos postus... pliz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts