noBoDy Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 Sveiki, varbūt ir kāds profiņš saistībā ar scope(mērķis) man baigi apnicis ir tas lielais, opt ir viss mazākais uzlikts bet man par lielu varētu galīgi galīgi tādu maziņu plīz help Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 taka max paynee? :> teemeklja vietaa viens balts pixelis.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noBoDy Posted August 10, 2007 Author Report Share Posted August 10, 2007 (edited) nu to spēli nēesmu spēlējis bet apmēram derētu tāds kā kad skatās caur spec kautkādu cw utt pamēgināšu tev kautko precīzāk parādīt pec 10min ok? nu reku būs es domāju tādu varbūt mazāku un uz visiem weapon! Edited August 10, 2007 by noBoDy Link to comment Share on other sites More sharing options...
noBoDy Posted August 10, 2007 Author Report Share Posted August 10, 2007 iisteniba tas vel ir liels... bet tieshi gribas ta lai vinjsh neraustas lielaks mazaks.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 pamēģini cl_dynamiccrosshair 0 un cl_dynamiccrosshair 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noBoDy Posted August 11, 2007 Author Report Share Posted August 11, 2007 r1lexY said: neredzēju nekādu atšķirību Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 rezolūciju jānomaina... jo mazāka jo mazāks mērķis... protams blakusefekti arī neizpaliek: Vairāk FPS sliktaka grafika... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 Mazāk rezolūcija - labāk spēlēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now