mex Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 Sveiki ! Šis ir mans pirmais topiks kopš gign atpakaļ ! Nu sākšu ar to ka man vajag nelielu palīdzību sakarā ar 3DS max ! Es esmu sācis mācīties modelēt un māku uzmodelēt māju bez logiem un durvīm un vēl šo to ! Bet man vajag zināt kā rīkoties ar cut tool ! Un kur vispār tāds stāv ? Būtu ļoti pateicīgs ja kāds iedotu linku vai pats pastāstītu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 Vispār jā, es ar šito gribētu zināt Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill 4 you Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 Hmm, leeta atbilde no manas puses, bet vai google nezinaatu atbildi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 Esmu mēģinājis meklēt, bet neko neatrod. Māju modelēšanas tutos ar nekas nebija pateikts... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mex Posted August 10, 2007 Author Report Share Posted August 10, 2007 Piekrītu ! pac arī meklējos googlē ! neko neatradu ! plz palīdzat mums kāds ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 meklēt vajag iemācīties. ALT-C ? Cut Enables the Cut tool, which you can use to draw edges on polygons. <C> Google Link to comment Share on other sites More sharing options...
mex Posted August 11, 2007 Author Report Share Posted August 11, 2007 (edited) Nū bet vismaz paldies ! Bet nesaprotu kāpēc man googles tante nekad neko nesaka priekšā ?!! Tikai ir viena neliela problēma ! Kad nospiežu alt+C man nevis ieslēdzas cut tool bet gan atveras stabiņš create ! Edited August 11, 2007 by mex Link to comment Share on other sites More sharing options...
daviskrex Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 pasties vai options nav sadaļa shortcuts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mex Posted August 11, 2007 Author Report Share Posted August 11, 2007 Tur nemaz tāda lieta kā options naw ! Tur ir tikai preferences, bet tur tā pat naw ne shortcuts ne kkas saistīts ar cut ! Bet Dāvi, es tavu domu sapratu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now