radler Posted July 14, 2003 Report Share Posted July 14, 2003 ar kaadu sensivity juus speeleecs?? me ar 3... mees te striidamies prisoners saka ka jaaspeele ar lielaaku taa labaak a es saku ka ar maazaaku jo taa var labaak noteemeet.. agrak pats speleeju ar augstu sensivity Link to comment Share on other sites More sharing options...
HTH.Pr1s0n3r Posted July 14, 2003 Report Share Posted July 14, 2003 Man liekas ka ar lielaaku labaak speelet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted July 14, 2003 Report Share Posted July 14, 2003 izklasti savas domas. kada zinja labak? kas speleshana ar lielu sensitivity ir labak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted July 14, 2003 Author Report Share Posted July 14, 2003 hm es varetu pateikt ka speeleeshanaa ar lielu sensivity var aatraak apgriezties utt bet teemeeshanai nekam neder nu sulik ko tu saki kas labaak leens vai aatrs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted July 14, 2003 Report Share Posted July 14, 2003 man sensitivity ir 25 un tomeer taa neskaitaas kaa iipshi augsta pie mana kompja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Posted July 14, 2003 Report Share Posted July 14, 2003 1 atkariigs no windows mouse settings 2 labi speeleetaaji spelee ar mazaaku, tomeer lai maaceetu to labi izmantot vajag daudz pieredzes Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted July 14, 2003 Report Share Posted July 14, 2003 3ais arii atkariigs no cilveeka nervu stabilitaates jo cilveeks kas vislaik nervozee ta4 nevarees notureet peli vilaik vienaa vietaa ar lielu sensitivity Link to comment Share on other sites More sharing options...
HTH.Pr1s0n3r Posted July 14, 2003 Report Share Posted July 14, 2003 Man sensetivity ir 15 un man ljoti labi ar vinju iet un man liekas ka ar lielaaku ir vieglaak un labaak speeleet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted July 14, 2003 Report Share Posted July 14, 2003 vienalga nepasaki kur izpauzhas tas labakums un vieglums speleshana. pasham man ir bijis daudz sensu dazhadu. saku shkjiet ar 13. shkjita tiri labi. vareja atri pagriezties, ja kads uzradas no muguras. pec tam pec viena klanmacha pargaju uz pusi zemaku sensu, jo tieshi tad secinaju ka ar lielu sensu diez ko var labi taaluma shaut. pec tam sens atkal kritas lidz kadiem 3-4. un tagad ja paskatos sava config faila ta redzu sensu 2.6 ta ir, ka sens ir atkarigs no kastes, peles un programaturas. maz sens ir efektiivs lielos attalumos un nenovirza ipashi merkji ja kads tevi nobiede. ta bij ar lielu sensu, kad tevi kads nobiede, tu norausties un teme jau grida, piemeram. ar maz sens novirze ir pietiekami maza lai varetu atri uztemet uz pirmatnejo merkji. kas attiecas uz straujiem pagriezieniem, tad vajag spelet ta, ka tadi pagriezieni pa 180 gradiem nav nepiecieshami. anyway. katrs spele ka mak un ka ir ertak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 14, 2003 Report Share Posted July 14, 2003 man windozee sens noreguleets ir uz 1/2 no iespejamaa, savukart ieksh CS uzlikts 1.2 P.S. Btw shis ir mans 300-ais posts Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 14, 2003 Report Share Posted July 14, 2003 man 1.6 bet taa kaa man ir XP kaukaads acceleration tad juutu ka laikam nedaudz pa lielu.... saaku ar 13 - tad 12, tad 6 tad 3 un tad 1.6 ar ko arii speeleeju jau kaadu gadu (nedaudz ilgaak) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirels Posted July 14, 2003 Report Share Posted July 14, 2003 Man Windowaa ir uzlikts uz pusi, bet CSaa man sensis 2 ! Shaadi es speeleeju jau kaadu laicinju, un man liekas, ka shaadi ir perfekti !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 15, 2003 Report Share Posted July 15, 2003 mans arii kaadreiz speeleeja ar 18... normaali pusliidz speeleeja.. atskaneeja ieteikums pameegjinaat ar mazaaku - uzliku 8, tad 3, tad 1.5, tagad speeleeju ar 1.2 zoom_sensitivity_ratio "0.8" jeb apmeeram 1... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 15, 2003 Report Share Posted July 15, 2003 nu nez, man ir tada fiska, ka ja zoom_sensitivity_ratio nav virs 2, tad leeni velkot peli kursors uz ekraana paliek uz vietas... nezinu kas pa gljuku... tapec es paarsvaraa lietoju tikai 1x zoom... 2x zoom nav reaals ar taadu gljuku Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 15, 2003 Report Share Posted July 15, 2003 neesmu meegjinaajis likt 2x - bik par aatru prieksh manis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zephyr Posted July 15, 2003 Report Share Posted July 15, 2003 Es speeleeju ar 5 un man ir labi, vismaz citi mirst Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirels Posted July 15, 2003 Report Share Posted July 15, 2003 To joku ar 2x zoom arii esmu ieveerojis ! Kaut kaadi lagi vai bugi tur ir ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 16, 2003 Report Share Posted July 16, 2003 nu mainot zoomu tas sensitivity ratio automaatiski mainaas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fya Posted July 20, 2003 Report Share Posted July 20, 2003 Windows sens ir 1/2(jeb 6) no iespeejamaa ...pele mx500 ... mousewear9.73... sens in CS :: 1 stumbrz sens 25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted July 21, 2003 Report Share Posted July 21, 2003 viennoziimiigi rlz drusku saaka besiit un samazinaaju liidz 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAS KILLA Posted July 21, 2003 Report Share Posted July 21, 2003 Omg.... juus striidaties par sensiem.. Bet juus noskaidrojaat kaadas opereetaajsisteemas ir kuram + vai ir uzlikti draiveri pelei normaali + vai ir akseleraacija ( un kaadaa hi norm low ) .... Taa kaa nezinu kaa saliiidzinaajumaa ar jums bet Pub sens ir 2.3 pietiekami lai peli aatri varetu paraut apm pa 90 bikinj vairaaak Gather cw un nopienaakaas spelees 1.5 tas viss uz konfiga ( win XP , bez akseleraacijas, Mouse ware (jaunaakaias draivers), pele 3 iedaljaa no saakuma) Pele Logitech mx300 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fya Posted July 26, 2003 Report Share Posted July 26, 2003 Nu ... OS : ws 98 SE ; ws sens - 6 ; Mouse ware (va kaa tur) 9.73 ; in game sens : 1.5 (mazliet pamainiiju); No accelration : MOUSE mx500 XP SMIRD prieksh CS prosta , klubos parsvaraa ir 98 , un buus gruutaak pierast , jo uz xp axelaraaciju 100% nevar nonjemt Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 26, 2003 Report Share Posted July 26, 2003 absoluutas muljkjiibas... speeleeju uz xp cs-u kaadu pusotru gadu un viss rlz... a kad nespeeleeju uz xp tad vienkaarshi lielaaku sensu uzlieku.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pun!sh3r Posted July 28, 2003 Report Share Posted July 28, 2003 es arii ka lielaakaa dalja no jums saaku ar 13 man likaas saakumaa ljoti reaalitachu viens draugs kas cs speeleeja labaak man pateica lai es speeleeju ar peec iespeejas mazaaku sensivity es taa arii dariiju un tagad speeleeju ar pashu mazaako jeb 1esmu pieradis pie taas un patiik tapeec ka var viegli ieteemeet Link to comment Share on other sites More sharing options...
astute Posted August 13, 2003 Report Share Posted August 13, 2003 sens 2 , window 1/2 un viss ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now