novijas Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Ta varbut kads no gign.lv zin ka var draugiem.lv apstiprinat visus uzacinajumus zinu 100 % esmu parliecinats ka tas ir iespejams ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARp^ Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Kad Tev atsūta draudzības uzaicinājumu spied "apstiprināt". Dari tā uz katru uzaicinājumu un problēmām nevajadzētu būt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted July 16, 2007 Author Report Share Posted July 16, 2007 Ir iespeja nejau 35 uzacinajumus apstiprinat bet cik tu vien velies ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRoT. Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 dienā var tikai 35 uzaicinājumus apstiprināt a kam tev esi fucker lietoji kad tik daudz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted July 16, 2007 Author Report Share Posted July 16, 2007 Ka jau es teicu ir iespejams 100 % esmu parliecinats ka var apstiprinat cik tu vien velies Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 protams ka ir iespejams izmacies php mysql java un parejos krutos skriptu valodas un tad uzhaxe d.lv tikai neaizmirsti ka shadas darbibas noved pie kriminal lietas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 A moš mums pateikt, lai tevi tur nobano? Tad tev atkritīs tādas problēmas kā par daudz aicinājumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 cik nožēlojamam un skumjam jābūt cilvēka pašvērtējumam, lai viņš justos labi, ka viņam ir 1337 draugi. izdari pakalpojumu pasaulei un aizej pie bērnudārza psihologa. kārties nevajag. uz tādiem grēks striķi tērēt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now