Chiky Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Kas par stulbumu ir noticis kads nezin man ir GForce Fx5500 120 MB bet probleema ir taga ka kautkas vinai ir noticis nokachu visadus draiverus no www.envidia.com priesh shitas video kartes bet nee nu karochi problema ir taaada ka nezeligi lago piemeram tas pats runescape cssaa fps vispar no 10-20 tikkai pat neiet normali tadas speles kurai vajaga 64 mb video viss rautas tur tocehn nava vainigs pc jo agrak viss gaja kads nezin kas varetu buut noticis p.s neatbildu par drukas kludaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 gadijumaa tajaa briidii skype nerunaaji? cik zinu man uz 5 seerijas gf krita fps runaajot pa skype.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted July 14, 2007 Author Report Share Posted July 14, 2007 neee man tadad vins ir un nepazud meiginu darit visu bet neekaa laikam nojugusies vai nospragusi video karte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted July 18, 2007 Author Report Share Posted July 18, 2007 Kads tiesham nezin kas shiten varetu but par prob... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Liec atpakaļ vecos driverus, jaunie ne vienmēr ir tie labākie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 nokaca jaunos draiverus un uzliec tad paarbaudi varbuut viss straadaa savaadaak vecaa maate dos ar zagaru pa pakalu jo tu nedzer vinas pienu tikai tupi guli visu dienu un vispar nemili vinas sienu un netaisi divus postus pec kartas lieto edit pogu sarprati ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now