Billabong Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 man ir problema kuram man jau ir lidz kaklam kr4 speleju cs 0,5-2h kaut kas uzkaras saku iet lenaja soli pat neturot to pogu ieroci japer ar peli nevis ar cipariem rulitis nestrada tas butu par cs bet kad izeju ara ieju neta ari rulitis neiet piemeram ieej gign majas lapa uzliezu un foruma man atveras lapa forumam bet paliek vel sakumlapa apaksa tatad 2 lapa bet jabut 1 help j akads zin kada problema help man vajag tavu palidzibu Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 (edited) drosvien abos variantos ta buss peles vaina aizej control paneli mouse pasties vai nav k-kas greizi aizgajis Edited July 13, 2007 by lil_nigga* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billabong Posted July 13, 2007 Author Report Share Posted July 13, 2007 es nedomaju ka ta ir peles vai jo man nets ari sacakarejas ir bet paiet kada stunda un atkal var spelet cs un nets ari kartiba es jau domaju ka ta ir cs vaina bet kada un kas ir jadara lai vairs nenotiek ta patik vaina :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now