Jump to content
GIGN Forum

Recommended Posts

velviens jautajums ka var nonemt to ka tu uztaisi topic uzraksti ko griib bet kad uzpiezu AddReply uzrakstu tru un viss saiet kopa :( piem, uzraksti viena posta man smird kajas ,nakamaja raksti man smird rokas un viss saiet koap ka viens posts :fsckinsad:

Es gribetu taka gignam :thumbsup:

Šitajā tekstā gan es iebraukt nevarēju - Paskaidro lūdzu bišku savādāk - ko tu kur ieraksti un kas kur salien kopā?

Tu domā doublepost ? Kad pirms 30 sekudnēm esi uzrakstījis postu un uzraksti vēlvienu ? IPB Automātiski tev dod tādu iespēju nedubultpostēt ( brīvprātīgā piespiedu kārtā ) - To kaut kā varēja noņemt, tik neatceros vairs kā :D

Nu es domaju ta ka es uzrakstu

Hi all es esmu noobs neko nerubiju no ipb kkads losis esmu :D luduz palidat man esmu noobs taks palidzat help help help :D

Nu posts uztaisits spiezu ADDREPLY un rakstu vel vakar nobrauca manu kaki :( luduz ziedojat naudu lai varu vinu ierakt zeme :thumbsup:

Un butu jabut 2 postiem bet ir viens posts

Hi all es esmu noobs neko nerubiju no ipb kkads losis esmu :D luduz palidat man esmu noobs taks palidzat help help help :D vakar nobrauca manu kaki :( luduz ziedojat naudu lai varu vinu ierakt zeme :thumbsup:

sanak sita :(

Edited by McQeen

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...