McQeen Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Negribu izklausities pec loha bet sitada problema es taisu forumu ipb forum izveidoju sadalas pieteikumi acc,klanam bet kkads stulbums izveidotas 2sadalas bet rada tikai pirmo kapec ? kas jadara lai raditu abas Link to comment Share on other sites More sharing options...
destiny-child Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Uzspied tur uz tā sīkā lauciņa pa labi un tur būs tāds garš vārds .. sākas ar P vai R. Un tad tev visur tur jāieķeksē ķeksīši Link to comment Share on other sites More sharing options...
McQeen Posted July 13, 2007 Author Report Share Posted July 13, 2007 wow thx sanaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
McQeen Posted July 13, 2007 Author Report Share Posted July 13, 2007 velviens jautajums ka var nonemt to ka tu uztaisi topic uzraksti ko griib bet kad uzpiezu AddReply uzrakstu tru un viss saiet kopa piem, uzraksti viena posta man smird kajas ,nakamaja raksti man smird rokas un viss saiet koap ka viens posts Es gribetu taka gignam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntw Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Šitajā tekstā gan es iebraukt nevarēju - Paskaidro lūdzu bišku savādāk - ko tu kur ieraksti un kas kur salien kopā? Tu domā doublepost ? Kad pirms 30 sekudnēm esi uzrakstījis postu un uzraksti vēlvienu ? IPB Automātiski tev dod tādu iespēju nedubultpostēt ( brīvprātīgā piespiedu kārtā ) - To kaut kā varēja noņemt, tik neatceros vairs kā Link to comment Share on other sites More sharing options...
McQeen Posted July 13, 2007 Author Report Share Posted July 13, 2007 (edited) Nu es domaju ta ka es uzrakstu Hi all es esmu noobs neko nerubiju no ipb kkads losis esmu luduz palidat man esmu noobs taks palidzat help help help Nu posts uztaisits spiezu ADDREPLY un rakstu vel vakar nobrauca manu kaki luduz ziedojat naudu lai varu vinu ierakt zeme Un butu jabut 2 postiem bet ir viens posts Hi all es esmu noobs neko nerubiju no ipb kkads losis esmu luduz palidat man esmu noobs taks palidzat help help help vakar nobrauca manu kaki luduz ziedojat naudu lai varu vinu ierakt zeme sanak sita Edited July 13, 2007 by McQeen Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 parakajies pa admin paneli pie uzstādījumiem. pats nesen rokoties cauri uzdūros. vēlāk precizēšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now