quelyd Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 (edited) Editoju-Man tagad iet tikai parastās kartes..Bet nejiet neviena no taisītajām piem. cpl mill,italy gign utt.varbūt zinat kas par problēmu ?? P.S. Tie kas nezin nepostojiet! P.S.S it īpaši whitewolf (vai kā tev bija tas niks) Edited July 13, 2007 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legend~DoGG Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 varbūt Tev video vajag pamainīt kāda tev tagad uzlikta options ----> video ----> software, opengl vai d3d pamēģini tur paskatīties un pamainīt. ja nekas neizdodas iesaku pārraxtīt cs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted July 13, 2007 Author Report Share Posted July 13, 2007 Es esmu pārinstalējis 2 reizes! NEkā nav.. Pamēģināšu ar tām video.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WhiTeWoLLF Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Kkas ,jau tev viņu čakarē,tā nevar būt,ka met ārā un neko neparāda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted July 13, 2007 Author Report Share Posted July 13, 2007 Kkas ,jau tev viņu čakarē,tā nevar būt,ka met ārā un neko neparāda! bļe tu stulbais spameri tevi vajadzētu aizsūtīt atvaļinājumā uz kādiem 10 gadiem!Un man tā ir! Tu esi akls! Izlasi manu pirmo postu kur teikts "Tie kas nezin,nepostojiet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 (edited) man ir ta uz mapchange ja spele kadas 4 mapes pec kartas tad certurtaja vai 3 vnk izrubas cs ara un jaiet pa jaunu tikai GIGN spelejot man ta nav Edit: so es iepostoju tikai tapec lai tu zinatu ka tev vienigajam nav sada problema Edited July 13, 2007 by lil_nigga* Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted July 13, 2007 Author Report Share Posted July 13, 2007 Edit: so es iepostoju tikai tapec lai tu zinatu ka tev vienigajam nav sada problema Saprotu.. Bet pa lietu..Kad konektējos sledzas ara.. ZB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Iespeejams ka tas vareetu buut deelj tekstuuraam, apskaties vai tev de_vegas.wad un citi tie .wad faili ir.. ja nav vnk panjem nokachaa un pameejgini pats palaist serveri lanaa un meegjinaat ieiet.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now