Hainy Posted June 11, 2004 Report Share Posted June 11, 2004 Katrai tautai sava kultuura un savas sveetku dienas ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted June 12, 2004 Report Share Posted June 12, 2004 bet Jāņi stāv pāri visam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted June 14, 2004 Author Report Share Posted June 14, 2004 bet Jāņi stāv pāri visam Tochna Anfisa : Man tieshaam zheel Tevi, naaksies gaidiit liidz aukstajam oktobrim, a mees kodiis jau peec paaris dienaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragMachine Posted June 14, 2004 Report Share Posted June 14, 2004 ahhh jaanji Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill_me Posted June 14, 2004 Report Share Posted June 14, 2004 Tochna Anfisa : Man tieshaam zheel Tevi, naaksies gaidiit liidz aukstajam oktobrim, a mees kodiis jau peec paaris dienaam uhu.. kersim komu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Pain Posted June 15, 2004 Report Share Posted June 15, 2004 Nu ko... Es skatos, ka sheit man ir atklaats fanklubs. Nevajadzeeja jau. Varat fanot par dievu vai BSB, bet ne jau par Kritusho Enjgjeli. Man nevajag fanus, lai es existeetu. Un tagad viens veltiijums Jurko, kursh atklaaja sho topicu: Es zinu, kur tu dziivo. Es nogaidiishu... Un tad vienu nakti es bushu klaat. Tu to nebuusi gaidiijis. Aaaraa buus pilnmeeness nakts. Tu pamodiisies, jo tev liksies, ka kauko dzirdeeji, bet tas buus bijis tikai ljauns sapnis... Vai arii NEE. Tu atkal liksies guleet, bet nevareesi aizmigt, jo kaads klusi un ritmiski dauziisies pie tava stikla. Tu piecelsies un apskatiisies, kas tur ir, bet neviena nebuus. Tu atkal liksies guleet. Verot ciet acis, tev liksies, ka redzeeji eenu. Es tevi mociishu visu nakti, bet, kad no riita buusi pieceelies, tu redzeesi, ka visa tava gjimene ir nogalinaata ar virtuves nazi... uz kura ir tavi pirkstu nospiedumi, pie tam tu pats esi nosmeereejies asiniis. Tu tiksi atziits par nepieskaitaamu un aizvests uz trako namu. Un tur jau es tevi gaidiishu... p.s. Tu mirsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts