Norek Posted June 8, 2004 Report Share Posted June 8, 2004 Centiishos to visu saiisinaat!. Par cik manu lugumu pagaajusho reizi noraidiija, jo man bija paaraak zems skills, es luudzu pishkjirt man slotu, jo mans skills tagad ir daudz augstaaks. Ceru, ka dazhi playeri mani atbalstiis un gaidu arii REC. Lai lemj admini. P.S. - Ja tomeer izlemsiet, ka slots man nav vajadziigs, tad vismaz kaa mierinaajuma balvu man vareetu pieshkjirt vote tiesiibas, var arii ko vairaak. Iemeslus, kapeec man tas ir vajadziigs es nemineeshu, jo playeriem patiik kritizeet shaadus luugumus. Iisuma varu pateikt tikai to, ka miilu speeleet GIGN serverii. Klaat ir vasara un es to dariishu veel jo vairaak. Ja nu tomeer man nekas nespiid, es nepadoshos un meegjinaashu veel (mazliet veelaak). clz / n0r3k Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted June 8, 2004 Report Share Posted June 8, 2004 veelviens pilniigi lieks slots teikshu un kaa ir ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 8, 2004 Report Share Posted June 8, 2004 khm pa tik iisu laiku par teevu nevar kljuut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 9, 2004 Author Report Share Posted June 9, 2004 cilveeks, tevi te neviens neprasiija =] zinu, ka mees peedeejaa laikaa dirshamies, tapeec arii tavu replay iipashi nenjemshu veeraa. macho, laix nav diez ko iiss, bet, ja labi grib, tad var. man daudzi cilveeki ir teikushi, ka man ir laba reakcija, mazliet jaapiestraadaa pie aim`a un tad jau viss buus labi. un kursh saka, ka ir jaabuut teevam, pietiek ar to, ka es speeleeju labaak nekaa kaadreiz un, ka es speeleeju daudz biezhaak nekaa kaadreiz. ta luuk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 norek ,beidz cilveekus smiidinaat tev veel paaris gadus cs jaapaspeelee ,lai vispaar domaatu par slotu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 nee nu norek es nenoliedzu ka tu varbuut labi speelee, bet uz gigna slots tiek dots patieshaam nereaaliem kexiem... jau taa slotu daudz ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 Es esmu pietiekoshi nereaals ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 Es esmu pietiekoshi nereaals ? A man skita ka es esmu te DB Link to comment Share on other sites More sharing options...
madball Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 Es esmu pietiekoshi nereaals ? Dodiet Jurko slotu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 9, 2004 Author Report Share Posted June 9, 2004 (edited) grrrr .... macho , atceries, ko raxtiiju par mierinaajuma balvu ? varbuut tomeer tas sanaax ? tas, ka sloti un tiesiibas ir visiem izdaliitas, to jau es zinu, bet vareetu paarmainjas peec kaadu, kursh nav labi kalpojis nomainiit pret jaunu, bet tas jau paliek tavaa zinjaa, es jau tikai luudzu. Edited June 9, 2004 by n0r3k Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts