Jump to content
GIGN Forum

4iteris

>hollow<
 Share

Recommended Posts

ko sakat pa shitadu apsi, 4iti vaine?

karo4a vinam wh un tas ir cs 1.6 demo

nosakuma jaatspiez, tiem kam galva lenki tie nez kad jaatspiez :D

tusnis.rar

Edited by >hollow<

Rofl, es iegaaju vinja serverii uz 3 minuuteem.

Neesmu no tiem dizhajiem bliezeejiem, bet 2. raundaa noraavu banu par veiksmiigu headshotu caur sienu, kaut arii dzheks tur plivinaajaas labu laicinju.

Secinajums - Tavaa serverii admini ir ar taadu pashu smadzenju nepietiekamiibu kaa Tev.

secinajums tadz kad tu esi noobs ja nemaki speelet, jaa zinu ir dazi besmadzenu adminu man ar bet nu, vismaz tadi neka neviens

bet toties vini ir labaki neka gigna admini :P

ja taa pastasti uz cik ban dabuji + kadz niks mos varesu paradit demo ja es busu tevi ban un tad redzesim kaa bez 4itiem

(visi 4iteri ko lidz sim es banoju es rakstu demo un nogaidu mirkli ar kuru var pateikt 100procentigi kad 4ito :P)

ja nemiz saki savu niku :D

Jaamiizh buutu Tev rakstiit debiilus postus un krist man uz nerviem.

Nicks tieshi tads pats kaa forumaa.

Ar ko tad Tavi admini ir labaaki par gignieshiem ? Ar to ka vinji vel staavus kaajas zem galda staigaa, braukajas ar tliislitenjiem un ir atklajushi kaa dabuut siltu pienu bez katlinja palidzibas ?

P.S Ej nahuj mulkji.

Klau stulbeni. Tu zini kas ir gramatika? Var redzēt, ka latviešu valodu st. neapmeklē. Vienkārši tavus debīlos postus + tava gramatika rullē. Man pretīgi lasīt. Un netēlo šeit, ka Tu esi uuberpro admins un nekad nekļūdies.

Ar to visu es gribēju pateikt: Lūdzu neposto vairs šajā forumā! Labāk nosūti kādu vēstuli valvei. Moš viņi tevi sapratīs.

Edited by akec

karo4a vinam wh un tas ir cs 1.6 demo

nosakuma jaatspiez, tiem kam galva lenki tie nez kad jaatspiez :D

" dod man vēl vienu kaut vismazāko iemeslu un es tevi nobanošu no šī foruma mūžīgi.

apnicis."

es loti ceru, ka ar sito pietiks. man vienkarsi sudigi paliek lasot

bet toties vini ir labaki neka gigna admini :P

ja taa pastasti uz cik ban dabuji + kadz niks mos varesu paradit demo ja es busu tevi ban un tad redzesim kaa bez 4itiem

(visi 4iteri ko lidz sim es banoju es rakstu demo un nogaidu mirkli ar kuru var pateikt 100procentigi kad 4ito :P)

ja nemiz saki savu niku :D

Jā es arī domāju, ka Sharingan ir noobs, kurš nemāk spēlēt! The point is -> http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=16137

pee. es. Apbrīnojams daunis!

Edited by babaac

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...