Jump to content
GIGN Forum

Web Serveris


mex
 Share

Recommended Posts

Man ir neliela problēma ar appserver 2.5.7 ! nu vienu reizi ieinstalēju viss gāja ! izdzēsu jo nebija vajadzība ! Un tagad es atkal ieinstalēju, jo tagad man atkal radās, nujau, milzīga vajadzība pēc weba ! bet kkas ar Apache notika, tas vairs nestrādā ! mysql darbojas nevainojami, bet Apache neparko nedarbojas ! :( tātad vainu kāc palīdz salabot problēmu ar Apache vai iesakiet man kādu citu, labu webserveri ! :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Ne nu app serveris ir loti labs, bet pats nenodarbojos ar web taisisanu utt....

Bet mani draugi atklaja tadu Blue Voda, pats nezinu, ka ar vinu ir, bet dazi saka ka labs........

Vnk goggle uzraksti Blue Voda

Link to comment
Share on other sites

ar Blue Voda tu webus vari taisīt, nevis uzturēt webus ! bet es neprasu par webu taisīšanu ! es prasu par web hostēšanu ! webus es pac ar roku māku raxtīt !

Edited by mex
Link to comment
Share on other sites

A tev obligati vajag 2.5.7 versiju??

Ka ari pameginaji pilniba parinstalet app?

Link to comment
Share on other sites

Ne nu Blue Voda ari itka uztur webus, bet ka jau teicu, par to Vodu parak daudz nezinu, nu labakais webs uzturesanas veids ir App, pats visu laiku vinu lietoju.........

Link to comment
Share on other sites

Piedod, bet blue voda es esmu izpētijis no sākuma līdz beigām, dabūju jau vairāk nekā pirms pus gada ! un appserveri es jau pilnībā pārinstalēju, nekā !

p.s. blue voda nekādā veidā neuztur serverus ! tikai var nohostēt uz blue voda serveriem ! bet man vajag pašam hostēt uz sava kompja ! un īstenībā blue voda sux ! es labāk izmantoju blue vodka jeb kā to citi sauc notepad 2 !

Edited by mex
Link to comment
Share on other sites

Labi es zinu vienu draugu kurs idiali zina visu par app serveriem, ludzu esi pacietigs un pagidi lidz ritam, jo vnk es tagat esmu cita Skype account un negribu mainit, jo kamer man iejiet otra account kur ir tuvu pie 1000 draugiem, pajies kads laicins...

Link to comment
Share on other sites

Mirstiet, suudi. Nu nahuj juus te spamojiet, ja reaali ne suuda neziniet kas par lietu? Pidaru bars.

Par probleemu, skaipam iznjeemi port 80 aaraa? Ja nee, tas daraas taa - Tools/Options/Advanced/Connection/Use port 80... un iznjem no turienes kjeksi aaraa. Alternatiivs variants tam tavam app ir shis te:

http://www.wampserver.com/en/

Turpat tajaa webaa var atrast detalizeetu pamaaciibu kaa vinju uzmest virsuu uz kompja un sakonfigureet visu kaa vajag. Veel, ja tomeer gribi palikt pie sava app un skaipa portu jau esi nomainiijis, bet emociju nav, pameegjini noinstaleet pilniibaa visu, kas ar vinju saistiits un uzinstaleet par jaunu, tikai mazliet vecaaku/jaunaaku versiju, krch pamaini versiju, jo varbuut ir taa, ka kompim kaut kas tajaa 2.5.7 nepatiik. GL, ja kas, iemet PM.

EDIT* Liels prieks, ka paliidzeeju. Runaajot par WAMP, es tachu teicu, ka taa ir tikai alternatiiva. :thumbsup:

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

Omg ! paldies eziic ! Tu teici lai es izdzēšu visu kas saistīts ar to serv un es atraku vēl vienu sql servi kas visu laiku darbojās (nemaz nebiju pamanījis) ! oh liels tev paldies tagad viss atkal iet ! starp citu wampserver es zinu un māku rīkoties, bet pēc manām domām appserv ir vislabākais ! :)

Edited by mex
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...