blurry Posted June 6, 2004 Report Share Posted June 6, 2004 iedodiet plzz slotu ! ESMU GIGN elks ! diezgan biezhi speeleeju peedeejaa laikaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 6, 2004 Report Share Posted June 6, 2004 kur palika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 6, 2004 Report Share Posted June 6, 2004 (edited) no manis antirec(ja skataas kaads vinjsh cilveeks , nevis speeleeshnas prasmi) ,labi vinjsh speele ,bet toeties vinjsh(tikai neapvainojie) manaas aciis ,ir mazs leciigs , frageris kuram mute par lielu. Sorry ,bet taa manas domas , cik nu es vijnu paziistu , no speeles. Bet ja slotu dod par speeleeshanas prasmi(un dod) tad rec ,jo speelee vinjsh labi. Edited June 6, 2004 by white-line Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted June 6, 2004 Report Share Posted June 6, 2004 hmm interesanti kas tur labs ? 0_o .. nu enivej par symbiote vinsh nav labaaks jo symbiote gigna vienreiz top15 4 vieta bija a cik esmu redzejis vinsh topa nau bijis Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted June 7, 2004 Report Share Posted June 7, 2004 Ar shaadu pieteikumu liidz shim neviens neko nav dabuujis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 7, 2004 Report Share Posted June 7, 2004 jaa , bet topaa vinjsh viereiz bija , un ik pa laikam veel skatiijaas vai ir palicis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enable Posted June 7, 2004 Report Share Posted June 7, 2004 (edited) ja nemaldos top10 vinjsh ir bijis kaads 7. bet nu eniivej ( ja tas kauko dos ) rekommend! Edited June 7, 2004 by enable Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted June 7, 2004 Report Share Posted June 7, 2004 cilveek ja neesi pamaniijis tad apateikshu to ka uz gign neesmu tas biezhaakais apmekletaajs. Bet cienja tavai aciibai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted June 7, 2004 Report Share Posted June 7, 2004 ja nemaldos top10 vinjsh ir bijis kaads 7. bet nu eniivej ( ja tas kauko dos ) rekommend! Ja nemaldos, shis ir tavs pirmais posts shajaa forumaa un tu te jau kaadu domaa rekomendeet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted June 7, 2004 Report Share Posted June 7, 2004 looooooool cilveeks peec topiem kaut ko spriezh )))))) btw par kuriem topiem iet runas internetaa vai tiem serverii? par bluri slikti spele cilveks hvz ( kapec es te vispar kaut ko rakstu? hvz ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blurry Posted June 7, 2004 Author Report Share Posted June 7, 2004 worm vai tad plzzz nenoziimee please ? njaa toperi juus dazhi esat baigie ))))))) Paskaties topaa un viss skaidrs MAZS frageris kursh apdirsh ? hmm , es tas nebiju , laikam biju iedevis te vienam dzhekam paaris raundus uzraut ! speeleeju slikti ? jaa gadaas , bet vismaz saprot ka jaaiet bumba miineet un kad vajag to uzlikt . Vismaz nebremzeeju speeli un ljauju citiem speeleet Ja ar to par maz , tad njeko , ieshu uz apollo speeleet (joks) ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted June 7, 2004 Report Share Posted June 7, 2004 hhaa shuutnik shitais smiekliigais joks tev var maksaat slotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 7, 2004 Report Share Posted June 7, 2004 blurry ko vari dirst , pasaki ,ka veel tev nav liela mute?un ka tu neesi 10 gadiigs punjkju tapa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blurry Posted June 7, 2004 Author Report Share Posted June 7, 2004 iisteniibaa atceros gan tevi darek !!! Ja tavs niks ir dareks tad jaa , vienreiz es uz tevi uzdirsu , jo nervi neiztureeja . Es pat atceros kad - pirms kaada laika mapee cs_estate . Tas par to ka tu biji kaa piepe pieaugusi pie maajas un nekur nekusteejies , lai gan es tev teicu , ka manaa komandaa ir dazhi boti kuri pashi savaa baazee seezh ! Ja tu tomeer neesi pilniigs laameeris , tad sapratiisi ka tas var izbesiit ! PIEDOD , vairaak iemesla tevi apsaukaat nav bijis ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 7, 2004 Report Share Posted June 7, 2004 (edited) blin man deelj tevis ir jau 30 warnigs , tu jau pat nezini kaa rakstaams vaards lameris , proti tu , bet sore tada nu ir taa patiesiiba. Labaak saldi meli nekaa skaaba issteniiba. Bet nu po.Ne jau man gar tavu [beep] dziivi daljas [beep] Edited June 7, 2004 by white-line Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted June 8, 2004 Report Share Posted June 8, 2004 Ko tad tu visu laiku lecies, ja tev ir po? Nemaz nemanīsi, kā tavs warning levelis drīz sasniegs kritisko atzīmi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blurry Posted June 12, 2004 Author Report Share Posted June 12, 2004 laikam man te slotu nedabuut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted June 14, 2004 Report Share Posted June 14, 2004 Nāc cz spēlēt, mums tur spēlētāju ik pa laikam trūkst Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted June 14, 2004 Report Share Posted June 14, 2004 (edited) njaa es cz kaadas 2-3 reizes uzspeeleeju, baigi patiik! kad buus briivaaks bridiis ieieshu atkal paslaik gan es taas misijas eju tiku liidz expert, bet tur baigi gruuti saakot no dust2 paliek, tur arii esu iestreedzis nav jau briinums - nekaads experts neesu Edited June 14, 2004 by blody Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now