raprock Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 Tātad, 21. jūlijā Liepājā notiks kārtējais beach party. Vēlējos uzzināt kas brauks vai jau būs tur - varētu pa alēnam iedzert. Tie, kas nebrauks, un kuri neatbalsta tāda tipa mūziku, kā tur skanēs šeit var nerakstīt, jo tad vairs šis topiks nebūs smuks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 Vispaar jau shaada veida topiks jau ir: http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=16638 Bet nu anyway, doma nepavisam nav slikta. Man veel shobriid taads fiftii fiftii vai buushu, bet nu cerams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 buushu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 Rapij man jau tads TOPICKS sen jau ir,ar visu informaciju un programmu...Un vinsh ies 20 un 21 Julijaa,nevis tikai 21.... Noteikti ka buushu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted July 8, 2007 Author Report Share Posted July 8, 2007 Nu jā, man sajuka datumi, bet tajā topikā bija par biļetēm, nevis par iedzeršanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 šodien jau esmu nosliecies pa 70%, ka braukšu, protams, vienīgais, kas mani no tā var atturēt ir nauda.. cerēsim.. un pats galvenais- NEMĪŽAT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 rustyjam vienkaarsi gribejas pakrat postus, tapec vins uztaisija velvienu topiku ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now