.TheNobody^ Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Sveiki. Ceru ka GIGN.LV spēlētāji vai admini palīdzēs. Tatad-Man ir SUPERHERO serveris ar 20lvl AUTO-SAVE. Probelma-man paliek paari kadi 10 hero ko gribētu uzlikt sev virsū. Vaig 30levelus. Bet man bail ja ar install kko 4akarēšu vsp. nobruks. Vai nav kāds veids ka uzlikt serverim 30LEVELUS bez INSTALL? Paldies par atsauciibu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChiganS Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Ceru ka GIGN.LV spēlētāji vai admini palīdzēs. Tatad-Man ir SUPERHERO serveris ar 20lvl AUTO-SAVE. Probelma-man paliek paari kadi 10 hero ko gribētu uzlikt sev virsū. Vaig 30levelus. Bet man bail ja ar install kko 4akarēšu vsp. nobruks. Vai nav kāds veids ka uzlikt serverim 30LEVELUS bez INSTALL? Paldies par atsauciibu Es zinu kā var bet īsti neatceros kas bija tieši .. Mēģināšu iedot LINK Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChiganS Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Spied ŠITENNNNN .... cerams ka noderēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
.TheNobody^ Posted July 5, 2007 Author Report Share Posted July 5, 2007 ŠITENNNNN .... cerams ka noderēs Jā noderēja paldies,bet tomer turu tagat PUB,laikama ari tureshu SH un PUB Zinashu pie ka versties ar sh probaam, chigaan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts