Matioza Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 gribu ieliist savaa serverii ar fy_iceworld mapi jo 2k mape man apnika a tad fatal error: couldn't open de_vegas.wad un sevreris izrubaas paskatos servera folderiitii (folderiishos) a tur neatrodu vai arii negribu atrast kads pateiks kas jaadara?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamikaza2 Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Noka4a to wad failu un iebaz mape cstrike Link to comment Share on other sites More sharing options...
alzitis Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 (edited) Noka4a de_vegas.wad Edited July 4, 2007 by alzitis Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamikaza2 Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Kartejais - izlasi pedejo postu ... Un ari shis posts ir stulbs spams Link to comment Share on other sites More sharing options...
alzitis Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Kartejais - izlasi pedejo postu ... Un ari shis posts ir stulbs spams Tad kad es rakstīju, tad neviens cits nebija atbildējis! Ta ka nevajag daudz virinat mutiti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamikaza2 Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Bet es biju pirmais Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRoT. Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 (edited) losis zini viņs pa vienu sekundi paskatījas un uzrakstījas , pasties uz laiku ! Edited July 4, 2007 by dRoT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamikaza2 Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Ja laps soryy.. es vnk gribeju izcelties Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 maps folderii tev jaauztaisa fails ar konkreetaas kartes nosaukumu kurai nepieciesham de.vegas.wad un jaaieratxa iekshaa de_vegas.wad, piemeera, iceworldam uztaisi maps folderii failu fy_iceworld.res un iekshaa ieraxti de_vegas.wad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now