LeChuck Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Cik liela iespēja(vai vispār tāda ir) pērkot no rokām ir dabūt viltotu biļešu servisa biļeti? Būtu pateicīgs, ja iztiktu bez autora nolikšanas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Nu ar to vnm jareikjinas,ka var kas tads patraapiities,bet nu ja vismaz apluukojot biljete ar savu aci,tu vari noteikt,ka tas nava vnk ar printeri a4 formata lapa izprinteta,tad jau vari njemt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeChuck Posted July 3, 2007 Author Report Share Posted July 3, 2007 (edited) Vienkārši es tā skatos uz savu Aerosmith biļeti un domāju, ka man nemaz nav ierakstīts sektors, kurā man jābūt. Edited July 3, 2007 by LeChuck Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 pirmoreizi esi lielos koncertos? kamon, tas ir skonto stadionā un tev ir stāvvieta. uz biļetes nav rakstīts, kur tev tieši jāstāv, stāvi, kur gribi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 (edited) Tieshi to arii gribeju teikt...Jo tur lielakoties ir staavietas,un staavi kuraa stuurii un kuraa vietaa gribi.... P.s. Pa cik njeemi un vai kasee pirki? Edited July 3, 2007 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 No rokas pērkot, var tikt arī pie viltotas biļetes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 protams, paskaties kaut vai kadas hujnas hokeja cempionatu laika vienmer ir notikushas Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Eij nu kursh tad isti bija uz to KONCI?Cik dzirdeju tad 26 000 cilveku esot bijis Bija labzzZ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts