ljaron Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 biezhi vien man serveri uzkaraas deellj kaut kaadas mapes.. vai error faila... un tad ir ljoti chabiigi, ja es neesmu maajas, vai pat esmu izbraucis. esmu dzirdejis taadu lietu, ja serveris izsledzas tad vinjsh automaaatiski pats iesleedzas. vai juus varat iedot link uz sho programu, un uzlikt nelielu pamaaciibu kaa un kas. Specveltiijums iipashajiem dirseejiem - esmu paarskatiijis visus foruma postus, lietojis search.. neko neatradu. ja kaads no jums zin link, kur tas viss ir skaidri paarunaats.. ierakkstiet luudzu. Pasaku jau ieprieksh lielu paldies visiem, kas paliidz, jo šī probleema mani krata jau ljoti ilgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 hlds crash guard! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ljaron Posted July 3, 2007 Author Report Share Posted July 3, 2007 r1lexY said: liels paldies. Bet vai tu nevareetu luudzams pateikt kur sho programu (failu) var noka4aat, un kaa vinju uzstadiit.... varbuut nezini kaadu postu, kur tas viss ir paarunaats? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fearless Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 http://www.google.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Shaja forumaa ir, tulit editesu un ieliksu linku Link to comment Share on other sites More sharing options...
ljaron Posted July 3, 2007 Author Report Share Posted July 3, 2007 liels tev paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
ljaron Posted July 3, 2007 Author Report Share Posted July 3, 2007 nuuuu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
piekuns1 Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 (edited) Es novilku vinja laikam saucas ogsWatcher+1.0.8.3 un ka man izdarit lai vinja strada? es te site kko atradu ceru tas lidzes palasi! --> Njem Edited July 3, 2007 by piekuns1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ljaron Posted July 3, 2007 Author Report Share Posted July 3, 2007 piekuns1 said: es te site kko atradu ceru tas lidzes palasi! --> Njem tur viens Guest uzrakstīja skaistu tekstu. Bet vinjsh neko nemineeja par to, ka ja caur to .bat faili laidiis serveri un vinjsh negaidiiti izslegsies (crash..utt) vinjsh iesleegsies atpakalj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ljaron Posted July 3, 2007 Author Report Share Posted July 3, 2007 help Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now