gamerxnet Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Plzz palidziet man ar amxbans es vinju jau esmu uzinstalejis un iedevis sev acc taja ban_list bet man nav acc kas man ir vel jadara man ir AMXBANS 5.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambans Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 PIRMKART lai tu varetu but admins un likt banus tev nevajag amxban bet tev vajag vainu amxmodx vai ari amxmod OTRKART lai tu butu admins tev user.ini pareizaja vieta jaieliek secv admina tiesibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
gamerxnet Posted June 30, 2007 Author Report Share Posted June 30, 2007 Tas jau man ir sen kamer neuzliku amxbans tad man bija acc bet tagad nav jo es uzliku amxbans serveri plzz palidziet man tak ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
piekuns1 Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Tas jau man ir sen kamer neuzliku amxbans tad man bija acc bet tagad nav jo es uzliku amxbans serveri plzz palidziet man tak ;( Tas amxbans 5.0 nezinu ka darbojas es biju uzinstalejis amxbans 4.3 tad man negaja atmetu ar roku tad gigna ieraudziju ka var novilkt amxbans 5.0 tad es parinstaleju weu un tur vairs nav krieviska amxbans 4.3 versija bet jauna angliska 5.0 bet addona es atstaju vecos pluginus no amxbans 4.3 un man viss strada varbut pameigini ta vai ari tu nepareizi tev nekas ari neparadas ja tu ieraksti amxmodmenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
strykerr Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Tu pašos amxbannos sevi par adminu ieliki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gest3r Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 KR4 reku atbilde .. Idiot izlasi netii pamacibu lidz galam pa6as beigas rakstits kur ka japievieno sevi adminam :superlol: :superlol: Vel pasaki ka nesaprati ja nesaprati tad vispar iesaku nenodarboties ar to.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now