ANALGINS Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 (edited) tatad vakar no riita nobira kompim hdd particijas... panjemu matenes disku, atradu sata2 draivus (precizi neaceros kas pa failiem ber readme bija noraditi, 2 folderi x32 x64 un 2i faili bez paplasinajuma) iemetu flopika, iemetu windas disku, spiedu F6 lai uzstaditu third party drivers, tad S kkads specific raid draivs, kurs bija nu kr4 vaidzigs, iespiedu flopiku aparaata, tiri piri, noradu win32 stuff tiri piri2 pectam spiezu R - repair, un vinjs joprojam saka ka nav hdd particijas instaletas kaut ari to esu darijis, varbut ko nepareizi daru ? matene nak no ASRock Edited June 30, 2007 by ANAL-GINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 1, 2007 Author Report Share Posted July 1, 2007 vai tad tik tiesam neviens nezin kur varetu but problema ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOLFY_S Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 ko tu vispār gribi izdarīt? Salabot vecās un atgūt datus vai izveidot jaunas? Neko nevar saprast no rakstītā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 1, 2007 Author Report Share Posted July 1, 2007 (edited) vispariba man vaig nolidojusam hdd uzmest draiveri lai tas atkal dzivotu iemetot windas disku un spiezot repair vinjs parada ka nav atrodami hdd draiveri, too meginaju iebarot no matenes diska, zinu 2us veidus, 1) brutali ar peli kopejot failus no matenes diska flopikaa 2) bootojot matenes disku un tadejadi caur (laikam sauc DOS) ierakstot to draivu flopika.. katra zinja abos gadijumos es cietu neveiksmi un nezinu ko darit talak ediite: nu cmon dzeki man shita problema ir man jatrisina aatri.. Edited July 2, 2007 by ANAL-GINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now