ChiganS Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Es meklētājā neatradu nekādu pamācību kā uzlikt šito... Atradu tikai problēmas nevis pamācības... Vopšem man ir ADDONS kur ir /rank un viss pārējais ...bet es gribēju uzzināt kā viņus vispār var ielikt?? Tapēc prasu...lai paliktu bi6 gudrāks... esmu vēljoprojām bet gribu būt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jancha Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Atradu tikai problēmas nevis pamācības... Vopšem man ir ADDONS kur ir /rank un viss pārējais ...bet es gribēju uzzināt kā viņus vispār var ielikt?? Tapēc prasu...lai paliktu bi6 gudrāks... esmu vēljoprojām bet gribu būt Tev tas Addons ir jaliek C:/cstava mape/cstrike/ vardu sakot cstrike mape un vis bus protams tas nav vienigais kas jadara lai darbotos amx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Sorr bet ko iisti tev vajag ADON ielikt vai iesleegt rank un citus stats... ? Izsakies skaidrak ja 1. tad atbilde ir augstak ja otrais tad konsolee ieraksti amxmodmenu un pie stats ieliec visu vai tikai to ko velies lai rada uz On un viss.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChiganS Posted June 28, 2007 Author Report Share Posted June 28, 2007 Man ir ADDONS mape kur ir visi stati /rank /me Viņi strādā.... Bet es gribu pats iemācīties kā uzlikt /rank.... Kā tas jādara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 ja godygi tad WORM pamaciba viss bija siki apsrakstits... Vienkarsi panem un nokaca amxmodx installer un uzinstalee... Tev mo6 vismaz tas izdosies Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChiganS Posted June 28, 2007 Author Report Share Posted June 28, 2007 Vienkarsi panem un nokaca amxmodx installer un uzinstalee... Tev mo6 vismaz tas izdosies Hmm...tas kur jātaisa serveris? http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=3126 Nu man sanāca uztaisīt...bet es gribu salikt tagad /rank un visu pārējo jo negribu kko sachakarēt liekot virsū iepriekšējo addons failus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pro(K)illeR - theKiller Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Šitais sh1ts arī man ir... Agrāk uz bijušā war3 server bija viss... Multi-kill monster-kill,/me,/rank,/top15 u.t.t Bet tagad nekā vairs nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChiganS Posted June 28, 2007 Author Report Share Posted June 28, 2007 Agrāk uz bijušā war3 server bija viss... Multi-kill monster-kill,/me,/rank,/top15 u.t.t Bet tagad nekā vairs nav Es nez īsti vai man ies viss ja uzmetīšu addons kur ir /rank u.t.t!? Tapēc es gribēju uzzināt kā ielikt /top15 un visu pārējo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now