Platinum Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Labvakar Jaanu vakara!! Es uzinsteleju IPB forumu viss ok!! Bet velos manit vinjam izmerus platuma zinja !! Un aistat header taka Gign.lv , ka sakot no Logged in as :... sakas forums augseja dala ir weba header!! Man webs ir balstits uz html , un nau taisits ar php-fusion-nuked vai kautko tamlidzigu!! Tapec pasakiet konkretu vietu Foruma mape kur ir tas janomaina!! Jau ieprieks paldies!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobst3r Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 ja es ari gribetu to uzinat Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Meklēt vajadzētu. Sīka pamācība mīlētājiem - LOOK & FEEL > ( meklējam centrā Skin Sets un zem tā jābūt - IPB Default Skin) Labajā pusē pie IPB Default Skin ir jabūt šādai bildītei, uzspiežam uz tās un skatamies - Edit Board Header & Footer Wrapper, to paņemam un atvērsies mums jauns textarea ar veco boarda hederi tālāk ņemam un iesaistam tur savu Html kodu. Otra sīkā pamācība mīlētājiem - Lai mainītu izmēru daram topašu, ko iepriekš tikkai apstājamies pie - Edit Board Header & Footer Wrapper, tas nav jādara, tagad jāņem - Edit Colours (CSS Easy Mode), tad atvērsies lapa ar daudziem laukiem, kuros varam editēt savas lapas Stailšītu. Attiecīgajā gadījumā, kad Tu lūdzi, lai pasaka, kur mainīt visa foruma WIDTH'u - ( ja nemaldos) atrodam .ipbtable un labajā lodziņā ierakstam width:999px; sēn neesmu to darījis, bet iespējams ir pareizi un iespējams jums diviem tas palīdzēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now