~Mazinjais~ Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Kāds zin kur dabūt live cd??? Meklēju outlaw.lv un danger.lv :/ Varbūt ja kāds ir kādā lielā ārzemju trakerī kur ir live cd, plzz atsūta ielūgumu uz [email protected] Ja nu kādam ira tad maybe varat atsuutiit pa skype - hellbender113 Vnk man jaunais kompis sa4akareets un vinju var salabot tikai caur live cd.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Mazinjais~ Posted June 25, 2007 Author Report Share Posted June 25, 2007 Kas tiešām nav nevienā lielā ārzem ju trakerī jeb nezin kur novilkt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judge** Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Slinks tu pēc vella! Kaudze ar LiveCD http://www.frozentech.com/content/livecd.php Pats labak lietoju WinPE vai BartPE, ie ir vindovs livecd un vinjiem ir daudz labas fishkas ko bieži nākas izmantot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Mazinjais~ Posted June 25, 2007 Author Report Share Posted June 25, 2007 Ljoti liels paldies tev.... Kuru tu man ieteiktu.... Itka man live cd vajag priekš failu kopēšanas un raxtīšanas diskā.... Vnk man zuduši c:/windows (vajadziigie) faili tapē nevaru tikt iegšā... Vnk domaaju caur live cd ieraxtiit vajadziigos failus diskaa jo man ir 3 cdrooms... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judge** Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 tur tajaa sarakstaa bija laikam iekshaa arii WinPE tas buus visvienkaarshaakais, ja taadu dabuusi, ja nee tad kautkaadu ubuntu live, vai kaadu citu, no linuksa neko no live neesmu pielietojis darbaa, jo viss kas vajadziigs lai klonus taisiitu un taads lietas ir WinPE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Mazinjais~ Posted June 25, 2007 Author Report Share Posted June 25, 2007 winpe maksas... Pagaidaam velku kalango 3.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now