l33t Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 kroč lieta tāda,patīk iedzert,tas viss ok,bet sanāca tāds dīvains periods ar savu sievieti (3dienās 3 reizes izšķīrāmies un 3 reizes salabām,tagad esam kopā) es nezinu vai tieši viņas dēļ vai kautkā cita dēļ man uz ķermeņa parādās sarkani plankumi.zinu ka tas varētu būt no stresa. tip lieta tāda,vai tas patiešām var būt no stresainām attiecībām,vai arī tā ir kāda slimība? visiem maloģetkām iesaku nekompotenti šajā topikā nespamot,ja nav ko teikt tad nesaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Es domāju ka tā varētu būt no tā ka emocijas sitas augstu vilni, man tā bija pēc 1aa sexa, bet pēc pāris dienām viss ok, domāju nav pamata satraukumam, janu pēc nedēļas nekas nepaliek labāk aizej pie ārsta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted June 22, 2007 Author Report Share Posted June 22, 2007 tas nevarētu būt no dzeršanas?vnk es šodien pie priekšnieka norm pasēdējam uzcepām šašlikus,iedzērām alus,sarakstījos ar viņu ar sms un sāka sāpēt galva,tad arī ievēroju ka rokas sāk palikt vietām sarkanas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 var arī būt alerģija uz kaut ko pie šefa apēstu Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted June 23, 2007 Author Report Share Posted June 23, 2007 lab šodien vairs nav tie plankumi var slēgt topiku ciet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts