Orc Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Probleema taada , kad ieinstaleeju power point viewer, jo taa ir pa briivu . Nu un visss itkaa ir okei, bet vinjsh pps failus never outlook express programmaa . Folder options viss ir kaa naakas, peec manuaalja, show ir default un nokonfigureets kaartiigi. Arii esmu noraadiijis windovsaa defaultaa ka pps ir jaaver ar powerpoint viewer. Googleejot atradu tikai ka folder options vajag mainiit to ko jau sen esmu nomainiijis vai arii windovsaa jaauzliek defaultais, ko ar sen jau izdariiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 . Nu un visss itkaa ir okei, bet vinjsh pps failus never outlook express programmaa . Folder options viss ir kaa naakas, peec manuaalja, show ir default un nokonfigureets kaartiigi. Arii esmu noraadiijis windovsaa defaultaa ka pps ir jaaver ar powerpoint viewer. Googleejot atradu tikai ka folder options vajag mainiit to ko jau sen esmu nomainiijis vai arii windovsaa jaauzliek defaultais, ko ar sen jau izdariiju. pārsauc pps par ppt. pps ir power point sagatave, ko var atvērt tikai ar power point. ppt ver vaļā uzreiz slideshow. vajadzētu strādāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted June 22, 2007 Author Report Share Posted June 22, 2007 (edited) tfu sorry sajaucu ir jau ppt . ppt nestraadaa nevis pps ps. hmm es tik tagad saaku domaat via tur nebija pps un es konfigureeju folder optionos ppt aizskrieshu iechekot . pps. nee tur ir ppt un es konfigureeju ppt. Edited June 22, 2007 by Orc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now