BloodHunter Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 (edited) else if(p_skills[id][0] == 7) { if(p_skills[id][2]) // Dwarf Mithril Armor { if(get_user_health(id) > 0) { (damage=read_data(2)-p_mitharmor[p_skills[id][2]-1]) } } } lūk ir tas ko es uzrakstīju , ideja ir tāda , ka man vajag lai no damage atņemtu skilla lielumu. tatad ja dmg ir 50-15[armors]=35[beigas saņemtais dmg] man sanāca uzrakstīt šadi , bet iegāju spelē pret botiem un nekas nestradaja. Edited June 18, 2007 by BloodHunter Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerik Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 tu vispar rubii kko no pawn ? :D Shausmas :D ieliec te visu sma tad palidzet tev varees! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matioza Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 paskaidrojat kas ir pawn Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerik Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Pawn ir valoda ar ko var taisiit amxx pluginus Link to comment Share on other sites More sharing options...
noobiks Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 (edited) Ja tas ir tavs kods vis tad ieteiktu saakt izveido p_skill labaku definiciju nevis tikai array izmantot! Btw, ka tev tad izskatas tas p_skills? kautka jocigi liekas tas kad aiz p_skill seko [id] Tu esi vinu visu samaisijis ta kad neko nevar saprast, kadel piemeram tur ir else if, pec kura seko if un beigas barreli nesakrit? Anyway, ieliec labak visu source! Pawn nav valoda ar ko veidot amxx failus Pawn ir programmeshans veids, kas balstas uz assembler valodas, kas spej izveidot dazadus assembler valodus compiletus failus. Pienemtais ir .amxx un .amx, tikpat labi var but ari .bmx ( ) Edited June 19, 2007 by noobiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodHunter Posted June 19, 2007 Author Report Share Posted June 19, 2007 [id] ir tas skilla levelis cik nu es sapratu , man viss šitais ir jauns un es ne sū0da nerubiju , bet tāpēc jau ari prasu lai kāds palidz. enivei rekur ir orģinālais sma , bez nekadām manis veiktam izmaiņam. 2999 rindiņa dwarf mithril armor :/ fiča ir tāda ka orģinālaja varianta , viņš pieliek hp ja uztaisa vairāk dmg par mitharmoru +5 , ja noņem ifu if(damage >= p_mitharmor[p_skills[id][2]-1]+5)] tad viņs uzliek hp pirms katra šāviena , un sanak ja iešauj mazak par skillu , tad tevi piehēlo. Tatad man vajag , lai vnk no damage tiktu atņemts ta mitharmor skilla lielums. Orģinālais sma fails. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Kam tu to vsp taisi... Ja amxx tad nepareizi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodHunter Posted June 19, 2007 Author Report Share Posted June 19, 2007 Ja amxx tad nepareizi... sev taisu dooh ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now