Jump to content
GIGN Forum

Autortiesības?

Kid
 Share

Recommended Posts

ps izzi es tā biki pa4ekarējos, pa to tavu lapeli niceg map cikls:

PUB de_dust2

PUB de_aztec

PUB de_aztec

PUB de_aztec

PUB de_dust

PUB de_inferno

PUB fy_iceworld2k

PUB de_aztec

PUB de_aztec

PUB de_aztec

PUB de_aztec

PUB de_nuke

:huh:

Tad, kad es skatījos, tur jau bija citādāk ( bet vēl ne tas sarkanais ). Anyway - nopizģīja bildīti, pārveidoja, un nospēra ( uz HTMLu gan laikam īsti nevar attiecināt "nospēra" - tā ir tīri norm. prakse sākt ar citu paraugiem XD ) HTMLu. Kas tur tāds baigs nozagts?

Edited by Kavacky

Nu paņēma, paņēma. Neņem pie sirds - kā teicu: priecājies, ka kādam tavs veikums tik ļoti iet pie sirds, ka viņš to vēlas savākt. Piemēra pēc paskaties uz GIGN - vai kāds īpaši iespringt, ja jau 92752134. reizi kāds ir nokopējis kaut ko no šīs lapas. Pie tam, tā kā tur jau viss ir nomainīts, tad problēma ir pavisam atrisināta. :thumbsup:

Atceros ka biju izveidojis vienreiz riktīg foršu dizainu, jau pēc nedēļas daži izdomāja manu dizainu uzmest savai sourcei.. nu nebij tas patīkami :/

Un vispār jajau runa aizgāja pa autortiesībām, vai, savus garadarbus, kuros čutne ielikta miesa un gars, var kautkur reģistrēt un speršanas gadijumā pret to nelieti veikt kkādas sankcijas? :hana:

pff nu beidzot es jau izziclan kādu pus gadu sekoju un esmu novērojis

1. šita lapa http://cs.izziclan.lv nav paštaisīta 5 minūšu laika varu uztaisīt viņu !!! iemesls ir sekojoš phpfushion theame paņemts un nedaudz pārtaisīts ,un ielikts.

2. News skripts arī no php fushion ir ņemts tikai izmērs samazināts jo kad skatas ar phpreader tad uzrādās tie paši skripti kas fushionam pilnīgi vienādi tikai izmainītas dažas vietas.

3.serveru monitors ir arī no http://www.makr,,,,,,,,,.,,, saitu neteikšu jo daudz laba staff tur ir :)

4. Banneris tulīt tādus 101 atradīšu google un bez uzrakstiem .

Tākā tevi pašu var iesūdzēt par autortiesību pārkapumu.

Skripti zagti dizains zagts , monitors zagts , bildes zagtas. nekas nav paštaisīts ..!

ar cieņu php><php . Neturi ļaunu prātu ! un iemācies php + c++ programēšanas valodas.

PS. JA NEGRIBI LAI TAVU WEB SAITU GADS NOKOPE TAISI FLASH + JAVA UN VISUR SAVU NIKU UN SAITU UN MIERS !!!.

Edited by php><php

par to zagshanu :-/ man neliekas nekas traks jo tapat sha vai ta vienmer kads kko panems es pienemsim panemu no gign web lapas tas bildiites kuri ir onlain :D ieliku uz 1 dienu web tad iznemu :D Bet atstaju kompi jo man vinjas pashas pa sevi patiik :rolleyes: :rolleyes:

ieliku atpakal :) Lai cilveki var papriecaties ka tas daraas

Edited by gerik

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...