Jump to content
GIGN Forum

Xslap/xslay/xgag


Recommended Posts

Lieta taada, domaaju ka ir pienaacis laiks uzprasiit administraacijai kko no admina tiesiibam, jo speeleju gignaa jaw gadu, un loti biezi es serveri. Parasti sanaak spelet loti biezi katru vakaru proti 20:00(+/-) liidz 2:00 (+/-), 6ajos laikos spele admini un tiesiibas vareetu izmantot mazak, BET lielaaka nepiecie6amiiba ir 5dienas vakaros un sestdienas vakaros, kad parasti admini kkur tusee,izklaidejas,dzer un vel sazin ko. Serveri parasti sanak daudz krisaki,frageri un kkadi online lielie mutes palaideeji. Vai piemeram ienaak kkadi idoti kas spamo to badboy textu visited www.**********.com ta taalak, un no 6iem textiem maacas nuubi kas arii iejiet un novelk badboyu un juutas vareni.Labi pietix drukat. Vis ko vaig xsalp/xgag/xslay

ADMINS:

samuray

Pease \/

scad.

Edited by scad^^,
Link to comment
Share on other sites

nez vai vairāk admini ir vajadzīgi un tiktiešām šodien vienam jau iedeva tiesības, kas spēlē ķipa tavos laikos.

+ arī stipri apšaubu par to gadu nospēlēto, bet tas nebūtu tas svarīgākais

Link to comment
Share on other sites

godiigi sakot, iisti nesaprotu, kaada jeega ir no adminu ieteikumu sisteemai, ja lielaakoties tas izpauzhas apmeeram taa - "nu nevaru neko sliktu teikt par dzheku, taapeec var tiesiibas dot, lai gan admini nav vajadziigi, un, iespeejams, dzhekam tiesiibas nemaz nevajag".

nu saprotiet tachu, ka no taadiem "ieteikumiem" tieshaam nav jeegas. varbuut turpmaak vai nu iesakiet kandidaatu kaartiigi un paarliecinoshi, vai arii neiesakiet vispaar?!

Link to comment
Share on other sites

nu admini ka suga ir noderiga..

ali un peins jau itka pareizi saka bet nu tomer.. vai tad alus kadreiz ir bijis par daudz??? :)

ko tur kartigak ieteikt - scad neizskatas pec maza berna, un reali serveri tup biezhak neka 50 % adminu - tadejadi var noderet!

Edited by dyversant
Link to comment
Share on other sites

Redzi, gadiem īsti nav nozīmes brieduma noteikšanā. Izšķirīgākais ir prāts, kas katram atšķiras. Kas attiecas uz tevi - kad sapratīsi, ka rakstīt "w" parastā "v" vietā ir tizli, tad varbūt vari pamēģināt vēlreiz. Tikmēr - uz redzi.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...