gincis123 Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Man ir tāda probleām,kad es rakstu nuked vebaa kautko ar garumzīmēm man garumīmju vietās ir kautkadi ķekši un garumzīmju naw ,bet kad es rakstu ar garumzīmēm tad viss ok plzz help pasakiet kas man jadar vai kas japaraksta kuraa vietaa man kautkas jadara !!!Lūdzu sakarīgi ja kāds būtu kurš man varētu sakarīgi ko uzrakstīt būytu ļoti pateicīgs ! es pirmo reizi taisu davdz ko ar nesaprotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
staly Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Man ir tāda probleām,kad es rakstu nuked vebaa kautko ar garumzīmēm man garumīmju vietās ir kautkadi ķekši un garumzīmju naw ,bet kad es rakstu ar garumzīmēm tad viss ok shis labs labaak samaini topiku! p.s. uzliec enkodingu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gincis123 Posted June 13, 2007 Author Report Share Posted June 13, 2007 p.s. uzliec enkodingu! nu kur vinu atrast ka vins jamaina samaini ecodingu ka lai es zinu kas tas ir kur vinu meklēt bac vai tad neviens nevar sakarīgi uzrakstit Link to comment Share on other sites More sharing options...
staly Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 viss ir sakarīgi uzrastīts pakustini savas smadzenes : :superlol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now