noobiks Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 DoS jeb pilnajā vārdā Denial of Service (DoS) Attack Resources iespējams jau tagad apdraud tavu Web Serveri. Neizklāstīšu tagad visus man zināmos DoS, jo tad te būs dažiem pusmūža krīzes un vainos pie tā mani. Populārs DoS spēj panākt to kad Apache serveris pārstāj savu darbību līdz savai nakamai ieslēgšanās reizei. Itkā nekas, bet ja tādi DoS nāk ik pēc minūtes, baigi neērti sāk kļūt. Risinājums šādām lietām ir Apache Friends ražojums: XAMPP LAMPP šinī gadījumā nederēs, nav nepieciešamie moduļi. Instalācija ir pavisam vienkārša, pasties ko prasa, ievadi, ērts panelis, vis kas vajadzīgs... Tas pasargās no populārākā DoS veida... Viena lieta man nav skaidra, esmu izmeklējis diezgan daudz to visu XAMPP un neatradu līdz šim, kas liek viņam aizsargāties, nevaru jums sniegt atbildi uz jautājumu, Kapēc ne uz AppServ... Iespēja izsargāties no šiem DoS ir arī uz AppServ un citiem Apache atbalstītiem web serveriem. Izmantojot manu pamācību par .htaccess failiem, izveidojiet viņu un ielieciet IP no kurienes nāk DoS. Tu tagad neies prasīt katram: Tu nonesi? Ne? A Tu? Ja? ne tak? Ko? nedi*s! pasol na*uj, tulīt visu nonesīsu.... Tādām lietām ir domātas programmas, kas taisa Logu no UDP portiem, pie reizes arī TCP un citus portus arī. Iesaku Ethereal, jo viņš iezīmēs bīstamos Packetus. Visu var atrast ar Logu palīdzību, salīdzinot IP, laikus un Packetu tipus. Ātri vajadzētu jums uzzināt no kurienes nāk DoS. IP ir, tālāk jau būtu kautkas jādara. Tātad var uzlikt .htaccess failā, lai bloķē viņu no ienākšanas. Labāk būtu ja uzliktu FireWall, kas dotu iespēju bloķēt IP adreses. Windows Firewall to neatļauj. Pameklējiet paši to Firewall, viņu ir daudz. Savu kārt Linux, ja ir GTK+ atbalsts vai kāds X-Server uzlikts, iespēja ir uzlikt to pašu Ethereal un arī meklēt IP adreses. Obligāti jābūt ir arī IPTABLES Firewall uzliktam, savādāk nederēs šī rindiņa ar ko bloķēt IP adreses... iptables -I INPUT -s 127.0.0.1 -j DROP Cerams ka mazināsies Hakošana uz jūsu serveri Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Thnx again!!! Good Job Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts