silent Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Nesen dabuju Sony Ericsson k550i.. Man ir OKarte, bet nekadi nevaru pieslegt inetu (GPRS) .. Varbut kads war pateikt kur kas jaievada lai viss stradatu.. Vismaz pacensaties... Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Man ir amigo un SE w810i un arii nevaru piesleegt, bet taakaa ir kabeliits es par to iipashi nesatraucos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 saakumaa aizsuuti tikai Gati, lai tev tas GPRS visp ir, peectam suuti Peeteri un Gati - abus uz 29319988. lai dabuutu GPRS nsouuti: G uz 29319988 nu tjip raksti ieksh SMS: PG un nosuuti uz 29319988 un atnaaks parametri, ja telefons atbalstiis! P.S. Par to Peeteri un Gati - 1x zvanam uz LMT info, nu prikolojamies tur un prasam kas jaasuuta, lai gprs nokonfigotu, shis saka PG, mees prikolaa it kaa nedzirdeetu, prasam veelreiz, a shis atbild Peeteris un Gatis (PG) Link to comment Share on other sites More sharing options...
silent Posted June 12, 2007 Author Report Share Posted June 12, 2007 Tur ta lieta ka rada ka neatbalsta.. Bet GPRS ir.. Var jau sawadit wisu ar roku, bet waig zinat kur un ko.. taka ja nu kads zin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 aizsuuti tikai Gati, lai tev tas GPRS visp ir, peectam suuti Peeteri un Gati - abus uz 29319988. lai dabuutu GPRS nsouuti: G uz 29319988 nu tjip raksti ieksh SMS: PG un nosuuti uz 29319988 un atnaaks parametri, ja telefons atbalstiis! P.S. Par to Peeteri un Gati - 1x zvanam uz LMT info, nu prikolojamies tur un prasam kas jaasuuta, lai gprs nokonfigotu, shis saka PG, mees prikolaa it kaa nedzirdeetu, prasam veelreiz, a shis atbild Peeteris un Gatis (PG) a man sūtot PG nekā nebija. Tieši ar šito telefonu btw. uz G norespondēja bet tas arī viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now