bordelis3 Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Es sataisiju amxbans un tur kur jaizvelas servers amxban lapa vin6 neradas es esmu restartejis serveri utt bet ir viena lieta kompim ir ip un serverim ir savadaks ip taja hlds ko lai dar es sql.cfg un sma failos ierkastiju pie sql host savu server ip bet bija localhost vai vis pareizi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodguy Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 iedo screenus kur ir tava problema un tad paskaidro... (vieglak) Link to comment Share on other sites More sharing options...
piekuns1 Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 ja skrinus gan! Tad noslep pw! Un ja kas paskaties vai tev ir izslegts fire wall un ja nav tad izsledz un pameigini serveri ieslegt velreiz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gest3r Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Vinam pie tas vietas kur janem server nu kur admini jaliek serveri neradas tas servers lai adminu ieliktu vel nedaleca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemy Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 ne nu kur shitads botiks var buut Paarlasi netija pamaaciibu... = sql.cfg kkas nav pareizs uuuun... parinstale amxbans Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gest3r Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Paarlasi netija pamaaciibu... = sql.cfg kkas nav pareizs uuuun... parinstale amxbans jau 2 reiz tas darits vinam bet ip nevar saprast 1 ip kompim 2 savadaks serverim Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemy Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 aij nu kr4 kkad aizieshu pie Ivo ciemos un salikshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bordelis3 Posted June 12, 2007 Author Report Share Posted June 12, 2007 Ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now