Matioza Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 sweiki visiem! man serverii ir rope, un naak daudzi labi speeleetaaji bet vinji nejeedz kaa rope aktivizeet un prasa vislaik kaa virvi izmantot. man besii jau skaidrot! gribu k.ko principaa liidziigu kas wosaa kur vinji reklamee savu "kruto cs" 4ataa, bet pacik es esu advanceets niikulis kuram serveris ir k.kas jauns es nejeedzu kaa to izdariit amxx.cfg es tur k.ko izdariju bet tas naw rezultaats kuru es gribu paliidzat plzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerik Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 esmu advenceets malacis un varu uztaisiit taadu pluginu kad radas tadi teksti bet man ja godigi ir slinkums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matioza Posted June 9, 2007 Author Report Share Posted June 9, 2007 a bet vai nawe nekur taada plugina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bertuliinii Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 (edited) Man uz servera staav nem leejaa arhiivaa pluginu un ini failu ! ini failaa raksti to ko tu gribi lai rakstas lejaa! EDIT:Newaru failu pielik,t tuliin ieliksu yy.lv Edited June 9, 2007 by Bertuliinii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bertuliinii Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matioza Posted June 9, 2007 Author Report Share Posted June 9, 2007 liels paldies veciit :thumbsup: :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matioza Posted June 9, 2007 Author Report Share Posted June 9, 2007 a kur to ini failu likt man viss itkaa ir bet neiet maybe tew ir k.kur sma fails Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 .ini liec: addons\amxmodx\configs\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerik Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Tevi apisa tas nav tas plugins LOOL :D atver uzliec to pluginu atvert to ini failu un saliec savus tekstus ad_manager.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matioza Posted June 9, 2007 Author Report Share Posted June 9, 2007 es jau neesu taads ---> es jau samainiju textu uzreiz kaa dabuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerik Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 nu ja bet Bertuliinii labak kaunies ka 4akare cilvekus JO TAS JAU NEKADI nevareja buut iistais jo multigigunal vai katur bija ir orginalais amxmodx plugins vienigi pec ta ini faila es atradu iisto pluginu Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 bet man ja godigi ir slinkums Es varu piekaut Čaku Norisu bet ja godīgi - man sāp kāja tākā.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerik Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 OverMind Starpcitu es maku taisiit pluginus taka tu te veltiigi iepostoji . Netici ? nevaig paskaties kkur shini lapa bij viens no maniem pluginiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 (edited) offtopic p.s garik tu neesi vieniigais Edited June 10, 2007 by shine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matioza Posted June 10, 2007 Author Report Share Posted June 10, 2007 jap Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 VIns var piekaut Caku norisu! Netici? Kautkur te foruma bija bilde, kur overmind ir iebazis savu kaju vinam mute Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerik Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 sh!ne es zinu ka maaki taisiit pluginus bet shaubos ka overmind maak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 eu bet to4 te pus forums ar Visi te tik spamo... 1. uztaisa TREAD *visi kas zin tie paliidz *ja nevari paliidzeet labaak neraksti!\ bet kads viener pasaka kaut ko piemeram: VIns var piekaut Caku norisu! Netici? Kautkur te foruma bija bilde, kur overmind ir iebazis savu kaju vinam mute naughty.gif un piemeram: Es varu piekaut Čaku Norisu smile.gif bet ja godīgi - man sāp kāja sad.gif tākā.. Nu un ka var chakam norisam mutee iebaazt kaaju? Uztaisiet pie "Spams" taadu TREAD: "Ko jus varat izdariit" un ieraksti tur "Es varu chakam norisam mute kaaju iebaazt, ko jus prikoliigu varat???" Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Vo nodevējs, tapēc jau kāja sāp, iekoda Lab piedošanu pa spam, citi ar lūdz nespamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bertuliinii Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 To4 es atvainojos ! Sajaucu pluginus man pluginu mapee bija pilns un + nosaukumu neatcereejos sory! :offtopic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matioza Posted June 10, 2007 Author Report Share Posted June 10, 2007 LABI paldies gan tew gan gerikam :offtopic: please close this thread! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now