Jump to content
GIGN Forum

[mans Pirmais Plugins]swear_ban


Recommended Posts

Plugins kā plugins ok, bet ja nemaldos iekš orģinālā plugina jau varēja uzlikt kad bano vai arī es ko jaucu. Nu ja varēja tad jāsaka, kad šis plugins atviegloto darbu jo nau vēl pārējie konfigi un uzstādīšana ir vieglāka nekā orģinālajam pluginam.

p.s bet nu nau jauki cita darbu editēt un sīko barā izlikties par scripteri/varoni.

Link to comment
Share on other sites

Ja tu izlasītu manu postu tad saprastu kad es zināju to kad šis plugins bano, BET ja izlasītu vēl kārtīgāk tad saprastu kad orģinālā pluginā ir jau iespēja banot. Ja neteici, skaties, Punishments include: Gag, Kick, CashLoss, Slay, Fire, Slap, Ban

Vienkārši nesaskatu vajadzību šim pluginam kas te ir iepostots pirmajā postā, viss un vēl vairāk ir pieejams orģinālajā pluginā.

Link to comment
Share on other sites

Jā, protams šeit aiziet offtopikā, bet cookie`, Tu saki, "Bet tagad taču ir 21 gs."; Un? Ko tas nozīmē? Šā vai tā tas ir autortiesību pārkāpums un pārsvarā progrāmētājiem netīk, ka tiek izsvītrots viņu vārds no viņa darba, nu tev liekas, ka tam nevajag atļauju, bet moš kādam 21g vecam krievam, lai dirsā tevi izrautu arī nav jāprasa atļauja?

Nezinu, nešķiet šis nekas īpašs, visus darbus pārveidojot vismaz vajag atstāt atsauci par oriģinālo autoru kā tas ir darīts de_italy_gign

Nākošo reizi neposto garus koduš šeit, bet iemet tos vainu http://pastebin.com/ vai arī http://paste.php.lv.

ā un jā, gerik, Tu man šķiet esi baigais dirsā līdējs, neizskatās, ka tev ir patstāvīgs viedoklis, jo visu laiku to maini, bet nu ņemot vērā, ka šeit neesmu sen bijis, drīz redzēšu, kāds Tu esi.

Bet ok, lai cilvēki vismaz kaut ko dara, kgan iesaku tagad mājās nesēdēt, bet doties ar draugiem uz jūru..

Link to comment
Share on other sites

naziic neesmu nekads dirsa liidejs man tas nav vaidziigs es vnk saku ka ir vinam bija taisniiba jo autortiesibas vinsh bija parkapis un ja gribi redzet kads es esmu pasties uz manam pamacibam tur ir daudz atsauksmes :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...