gerik Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 nu tad taa gribi aatri dabuut pilnu **** ar smaidinjiem nu es piedavat varu prieksh slinkiem sho smaidinju pack kura ietilpst 299 Smaidinji (Visi vienada tipa ka piemeram shis ) tikai dazadi un visadi Rar fails aiznem 1.57 MB ja jau jums ir slinkums pashiem spaidiit save as U.t.t Tad Vienkarshi registrejaties un Lejupladejiet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 nebutu vieglak ka tu regojies un ieharo vai kaut uz yy ieliec jo sitas izskatas pec kkada tut kur dabut smaidinjus jo es 100% zinu ka lielakajai daljai bus slinkums regoties Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerik Posted June 7, 2007 Author Report Share Posted June 7, 2007 Bet es zinu Ble ka jus pashiem buutu slinkums visus vinjus ka4at pa vienam tur vinji ir 299 doma man tas bij paris sekundes ? tas bij pa kadu pus otru stundu taka auguma nebrauc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
esctm Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 ps un nax jāreģistrējas ja es tāpat varēju novilkt? Takšto nereklamē savas lapeles! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerik Posted June 7, 2007 Author Report Share Posted June 7, 2007 amm ja nesi ieverojis te pilna dirsa reklama savas lapeles sava Signature bet es ne jo man nav vaidziibas es vnk ieliku sava majaslapa njaa var redzeet ka cilveks kko dara un paliidz vinam visi saak gruziit auguma nu labi labi vairak es jums neko nepalidzeshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now