akec Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Sveiki! Vai kadam nav plugins kurs taisa bildes kadam speletajam. Un ka shis bildes saglabajas manaa nevis vinja datoraa ieks valve/cstrike direktorijas? Jo shis admin_screen2 kas man ir uztaisot bildes - taas saglabajas uz ta cilveka datora kuram es vinjas uztaisu.. bet man vajadzigs, ka uz manejaa.. Paldies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
destiny-child Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Jā, šis plugins patiešām ir labs. Īpaši, ja kāds vēlas UNBAN. P.S. Palīdzēt nevaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 P.S. Palīdzēt nevaru nu ko tad tu raksti ja paliidzeert newari!!! par teemuu: taada plugina laikam nemaz naw!!!! bet vari pameeginaat uzlikt ssc !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
destiny-child Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Plugins ir ! Bet atrast nevar ! Manam draugam bija. Mēs šitā wnm 4īterus pārbaudījām Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bertuliinii Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Plugins ir ! Bet atrast nevar ! Manam draugam bija. Mēs šitā wnm 4īterus pārbaudījām Ja? tad kapee tu nepaprasiitu savam draugam lai iedodu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
conrad Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 akec, iekš cs nau iespējams kad notiek failu apmaiņa, šajā gadījumā es runāju par skrīniem, vienreiz jau amxx kanālā prasīju, bet man atbildēja nau iespējams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
destiny-child Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 ir iespējams ! meklējiet viņu IRCā : Karlizzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
conrad Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 (edited) Okey, sazinies, saki lai iedod pluginu, un tad pašu pluginu ieliec šeit. To es arī cenšos pateikt, bet kāds iedomājas kad ir gudrs. Edited June 7, 2007 by conrad Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill 4 you Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Tas reāli nav iespējams, vienīgā iespēja - antičīts (kā buster), no plika plugina uz admina PC nonāks aizdomīgā attēls? Aizmirstiet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
destiny-child Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Piemēram : uzrakstu amx_screen <player vārds > 3 . Tas nozīmē, ka viņa CSTRIKE direktorijā tiks paņemti 3 skrīnšoti ar to, kāds skats ir no viņa datora. Piemēram, ja viņš prasa WEBā unban, tad lai uzrāda savus screenus . Pirms katra bana vajedzētu uzmest skrīnus.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
conrad Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Piemēram : uzrakstu amx_screen <player vārds > 3 . Tas nozīmē, ka viņa CSTRIKE direktorijā tiks paņemti 3 skrīnšoti ar to, kāds skats ir no viņa datora. Piemēram, ja viņš prasa WEBā unban, tad lai uzrāda savus screenus . Pirms katra bana vajedzētu uzmest skrīnus.. Labrīt, tu mums teici kad šādā veidā admina cstrike mapē būs spēlētāja screenshot'i, izskatās kad Tu pats nerubī ko raksti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cookie` Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Vai kadam nav plugins kurs taisa bildes kadam speletajam. Un ka shis bildes saglabajas manaa nevis vinja datoraa ieks valve/cstrike direktorijas? Jo shis admin_screen2 kas man ir uztaisot bildes - taas saglabajas uz ta cilveka datora kuram es vinjas uztaisu.. bet man vajadzigs, ka uz manejaa.. Paldies... ņem skties sh!ne pamācību ka taisīt pluginu un sāc meikot pēc patikas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now