ksts Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 plz kad var palidzeet man uzstaisiit map.Es esmu par stulbu lai vareetu uzstaisiit plz kads rada bildes ka tasiiit tie kas paliidzees Link to comment Share on other sites More sharing options...
keka Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 http://www.gign.lv/forum/index.php?showforum=22 Speciāla wieta tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
valdiss Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 :superlol: NEPOSTO To kas ir skaidri un gaiši rakstīts :offtopic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 tie kas paliidzees caliit !! cik stipras brilles tu neesaa!! vajag stipraakas !!!! mana vecmamma gan jau atrastu sadalu ar nosaukkumu "Kartes uz no taisiisana" !! anyway lai tu nepmaldiitos "plasajaa" kartes un to taisiisana sadala te links dla osoba tupih!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Cilvēks ir garīgi atpalicis (vai ary viņam intelekta līmenis ir kā Pērtiķim kurš buhā 3 dienas pēc kārtas) Tapēc nevajag uz viņu apvainoties.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts