QQ77izs Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 nav gan... 1 aadas kraasa. 2 sejas vaibsti. 3 kedas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 agrāk bija baigi topā šitādi e-maili. pasen lasīju rakstiņu, ka vienai čiksei atnāca meils, ka viņa k-kādā neta loterijā (loģiski, ka viņa nekur nebija piedalījusies) ir laimējusi pāris ļimonus. viņa prikola pēc aizsūtīja meilu uz norādīto kontaktinfo, lai noskaidrotu kā tad viņa var saņemt tos bakšus un viņai atnāca meils "lai varētu pārskaitīt laimestu uz viņas kontu viņai vajagot k-kur citur ieskaitīt 3k, lai varētu notikt pārskaitījums (loģika!?)". viņa pretī aizsūtīja meilu "paņemiet no mans laimētās naudas tos 3k un paņemiet vēl sev 10k par laipnību." protams, ka pēc tam viņai vairs nekādi meili nenāca p.s. smukas nigerietes Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 No: Kitija Calite <[email protected]> Kam: ********@tvnet.lv Tēma: Cawa, sen neesam tikushies... AA, bilzhukus vari ie4ekot www.candyshop.lv Pa dienaam man telefons izsleegts, so, zvani uz darbu - 9911844 (tikai salonaa mani sauc par Juliannu )) Kika lūk viņas laikam foto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Wolf nu bet riskee Pox uztaisi levo akkountu bankas vef banka tur kaut kada un marinee talaak visu to joku redzes , kas sanak Bet nigeriete tiesham laba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now