klingeris Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 kaads war pateikt kaa caur konfigiem vai konsoli war nomainiit kvalitaati piem uz 800x600 man taada probleema, ka es nopirku jaunu videokarti un paarveerteeju monitora speejas (uzliku grafiku 2800xkaut kas)un taga, kad iesleedz cs, raada, ka kkaada H.V. frekvence paaraak augsta plz paliidzat un atbildat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 no, no, no. tam, kādu rezolūciju Tu uzliec savam desktopam, nevajadzētu ietekmēt cs rezolūciju. ja nu vienīgais Tev ir kāda proga, kas 3D aplikācijās maina hz, lai nebūtu standarta 60. šo daudzi ir jautājuši, bet tā arī neesmu uzzinājis, kas par vainu, var tikai minēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockstar Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 es domaaju ka vispirms jaliek uz desktopa un tad tikai speelee Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Uztaisi shortcutu uz HL.EXE un tur galaa pieraksti -game cstrike -window -w 800 -h 600 Ieej opcijaas, liec kaadu izshkjirtspeeju gribi, liec fullscreen un izveelies bpp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klingeris Posted June 9, 2007 Author Report Share Posted June 9, 2007 kk paldies : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts