LeChuck Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 (edited) Man vajag dabūt .jpg no .bmp. Kā to izdarīt? Zinu, caur paint, bet man nav iespējas izvēlēties citu formātu, kā tikai .bmp. Kā var uzlikt to, ka var saseivot, kā .jpg? Edited June 3, 2007 by LeChuck Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 adobe photoshop cs2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 paint`a save us un būs gan jpg, gan gif, ja reiz esi pārāk slinks, lai ierakstītu google bmp to jpg converter vai tml. pašam jābūt smadzenēm, lai tik elementārām problēmām rastu risinājumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeChuck Posted June 3, 2007 Author Report Share Posted June 3, 2007 Bet saproti, ka man, kad seivoju(save as) caur paintu, nav iespēja nomainīt uz .jpg. Manuprāt kompim vienkārši nav uzinstalēts tas .jpg formāta veidošana. P.S. Google.lv meklēju, bet kā to uzlikt paintā tā arī neatradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 (edited) P.S. Google.lv meklēju, bet kā to uzlikt paintā tā arī neatradu. kompim by default ir paintā iespēja uzlikt jpg. pameklē cītīgāk. pamaini visu, ko vien spēj mainīt, līdz nonāc līdz jpg. aaaaaah Edited June 3, 2007 by n0r3k Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeChuck Posted June 3, 2007 Author Report Share Posted June 3, 2007 (edited) Pirms tu vēl atbildēji, jau nokačāju kautkādu freeware progu, un parādījās tas .jpg, bet pirms tam es tev ofic saku, ka nebija. Šķiet, ka slēdz ciet! Edited June 3, 2007 by LeChuck Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts