eM` Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Ta, ka man patik spelet pa naktim izdomaju, ka sava serveri jaiemet boti. Atradu @ amxmodx.org Pluginu Sito Meginaju tur mest tos botus ar liblist.gam ka tur rakstits, bet nekas neizdevas. Varbut kads ir licis zbot uz servera un varetu mani apgaismot, kaa tas jadara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*ADIO||TM*|Bam Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 tev nav vieglaak gadiijumaa prosta novilkt botus un iemst savaa serverii bez taa liblist.gam... aa un veel uztaisi HLDS shortcutu un piemet klaat sito rindu +localinfo mm_gamedll "dlls/zbotcz.dll" un atceries ka pirms taa veel ir atstarpe!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Tu tiesam stulbs esi! Kam ir domati pinnotie topiki? http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=9008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted June 2, 2007 Author Report Share Posted June 2, 2007 (edited) Oi oi oi. Uzbrauciens. Stulbs esi tu. Izlasi ko es jautaju. Man vajag dabut botus, lai vini ietu ar amxx pluginu. Edited June 2, 2007 by eM` Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Tev kaut kaada beernibas trauma? anglu valodu nemaaki... apskaties taja pasa topikaa, ka to smirdiigo pluginu uzlikt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 šis 14893 reizes izrunāts, lieto meklētāju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts