dyversant Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 (edited) tatad riit Notiek Bauskas rajona Jaunieshu svetki Rundales pilii ja kadam ir velme patuset, of coorse alkohols, un vel apskatit Rundales pili ( romantikjis maybe kads ir, teiksim teddy ) tad ir visas iespejas Vieta - aiz bauskas - Runadles pili - ieksheja pagalma! viss pasakums bez maksas... Pasākumā piedalās: Aisha - patiktu bencikam Mākslas akadēmijas studentu jaunāko tērpu kolekciju demonstrējumi - samuray ?Austrumu stūrītis?mammām un tētiem - samuray Jauniešu organizāciju un ministriju informatīvie stendi - macho Modes nams ?Tēma?( Baibas Ladigas kostīmi) - ba1ba Bauskas rajona dejiskie, spēlējošie, dziedošie un teātra kolektīvi - bloodlord Izstādes - minority ?Kāds, ko pieradināt?? - teddy SIA Orhid- ekoloģiskās rotaļlietas - Jimbuga Loterija - worm Piepūšamās atrakcijas - ban1 Bērnu stūrītis - beefy Vizināšanās zirgu pajūgā - ali^ Eksperimentālās arheoloģijas grupa ?Senzeme? - Denja reka katram atradu pat piemerotu izklaidi P.S. laba iespeja pakaitinat dedli darbaa ja nu kadam interese tad zinjo Planoti ari pec svetku pasakumi interesanti ! :khehehe: Edited June 1, 2007 by dyversant Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 par ko viņš strādā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 1, 2007 Author Report Share Posted June 1, 2007 eem barmenis nu jau dabushu biete no vinja Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 nu jau dabushu biete no vinja gan būs labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 laikus laikus mozh aizbraukshu, bet tad jau redzees.. ja kas atsuuti savu nummuru uz pm. lai nav jaameklee caur benciku p.s. Es vel domaaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 1, 2007 Author Report Share Posted June 1, 2007 numurs 26087336 man kkads glux ar pm vai ari nets karas .. kas pedeja bridi tas vislabakais ipespeleshu teddy tev kadu lauku meichu B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 krch es nebūšu, bet gl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 (edited) ipespeleshu teddy tev kadu lauku meichu cool2.gif cool2.gif Man jau ir nevaig neko speeleet p.s. izdzees nummuru jau pierakstiju Edited June 1, 2007 by Teddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Saraksts bija ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 pārvietots pie pasākumi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 (edited) Aaa lol es kaa parasti par velu ierodos Edited June 2, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 2, 2007 Author Report Share Posted June 2, 2007 tieshi ta bencik bija baigi labi pietam buutu bijis ko darit pat macho bija jaunieshi no ministrijas par prezidentu vareja runat un biaj norm debates :khehehe: un ..kads kuru pieradinat bija superiga tlushu izstade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 damn kaa es gribu uz latviju XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now