enlightener Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 varēji uztaisīt double kill Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Skills Tas butu skils ja tu tas visas 4 cuukas butu noshavis hs nevis kautkur augheja stilbaaa !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 ble vajadzes tagad man ari digitalku uz cukam panemt jau vienu noravu sestdien brauk6u tad jau redzesim bus video via ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 8, 2007 Author Report Share Posted August 8, 2007 man tikai divstobrene, tā kā 4 nekādi galvā tur nevarēju nošaut un vispār man nākamajā rītā bija eksāmens, gulēt aizgāju ap 3iem, ja būtu nomedījis vairāk tad dabūtu dīrāt līdz rītam Link to comment Share on other sites More sharing options...
RapTerGT Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 Samuray Tu Viens Biji???? Vareejaat Vienlaikus ShautAr Kaddu Veel Buutu Multikill Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 9, 2007 Author Report Share Posted August 9, 2007 bled tu iepriekšējos postus nelasi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudolfs188 Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 sitais labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts