SuperRembo Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 Vai ir sada spele prieks PC ???? Ja ir kur var dabut, jo pagaidam augstakais ko esmu dabujis ir XIII Ir augstakas par iX ??? prieks pc un par free, jo zinu ka ir maksas kaut kada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARp^ Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 Nē, Final Fantasy 9 ir tikai un vienīgi uz Playstation 1, ja nu vienīgi kaut kāda pārveidotā pc versija, par ko es šaubos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 (edited) 9. final fantasy tīri labi uz pc ar emulatoru uzspēlēt var. Novilkt visus diskus var isohunt, vai kādā citā ārzemju trakerī. Edit: Par tiem emulatoriem vairs iisti neatceros, bet bithackaa bija diezgan laba pamaaciiba vinjiem. Vai ari meegjini noladeet final fantasy ar visu emulatoru, ja tur kkas nedarbojas, tad meegjini izmainiit tur pie settingiem kko. Atceros, ka kadreiz pats tiiri smuki emulatoru noreguleeja, ka dazhas speles patiesham baudami spelet vareeja, liidz man ff9 speleejot, cd1 uzspraaga Edited May 31, 2007 by meidinsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 31, 2007 Author Report Share Posted May 31, 2007 pag pag, tagad tuvak Kadu emulatoru vajag, lai grafika nebutu sa4akareta stipri uz PC un vai laggi buus ???? Un kur so visu novilkt pareizo emulatoru un ff9. Jo cik ne ar emulatoriem esmu chakarejies sajuta ka pc ir traki vaajs a4kiriba no ps1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Kadu emulatoru vajag, lai grafika nebutu sa4akareta stipri uz PC un vai laggi buus ???? Un kur so visu novilkt pareizo emulatoru un ff9. Jo cik ne ar emulatoriem esmu chakarejies sajuta ka pc ir traki vaajs a4kiriba no ps1 epsxe labākais emulators Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 1, 2007 Author Report Share Posted June 1, 2007 Tagad tik pedejais jautajums kur to dabut ff IX Kaut kadus dabuju tik nezinu vai isti bpb formata 4 faili pa 400-500mb. Tik emu8latora vini neder!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 nu vajadazēja meklēt iso vai bin failus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now