rezidents Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 Man ir tad problema ka ir cilveki kas tiek mana serveri un ir tadi kas netiek bet tie kas netiek viniem console rada Retrying (kipa man islegts) kas tas ir ?mana server vaina vai vinu pasu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
noobiks Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 Ta es jau nevaru noteikt to vai ta ir tava vai lietotaju vaina. Vajadzetu logus no tevis un speletajiem. Interneta atrumu no tevis un speletaja. Tatad tu saprati ko es gribu ar to pateikt- Ja interneta atrums ir parak mazs tad serveri varetu dazi netikt, ja kautkam(tev/vinam) ir parak mazs atrums. Otra iespeja ir nepartrauktie packeti, nezeliga daudzuma(virs 50k) tiek sutiti packeti un tavs internets nespetu pavilkt. Man tur jau saaktu bremzet Packets nav tas pats kas Exploit, Packet ir informacija, kas nosutas no klienta uz servera, iznamtojot dazadus protus un veidus. Packet filteri ka tadi nepastav, ruteri spej limitet shos packetus, windows nespej to. Pavero kas notiek ar tavu UDP un TCP portiem, kad serveri kads megina tikt klat. Ethereal ir programma ko izmantoju, lai tiktu valja no DoS(Salidzinajuma, HLDS Exploit ir nieks to ko es sanemu) Shai programmai ir ari linux versija, par visu ir padomats Diemzel uz windows nepastav tada lieta ka ipblock vai sazinvel kads brinums. Iptables prieks linux ir vislabakais firewall ko zinu Ta tu varetu noteikt caur Ethareal, kads ports vai ip tev trauce, nobloket un dzivot laimigi. Billam ir Jamirst! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rezidents Posted June 1, 2007 Author Report Share Posted June 1, 2007 Tnx par padomu Internets man ir 1587.1 kbps :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
rezidents Posted June 1, 2007 Author Report Share Posted June 1, 2007 laikam jau neviens nespes palidzet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now