Lukesh Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 liidz galam nenoskatiijios, jo vnk tur nav ko redzeet.. vieniigais kas bij izdevies (halava noteikti ) muuzikas sakritiiba ar noshautu botu(inferno) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 (edited) btw kamer norm nemaki taisit neliec nekadus pictures kur manā quote ko tu uztaisiji ir kautas minēts par rāmīti? mby kautkur augstāk bij, bet tas vnk klāt mīnus ir. ja arī būtu rāmis tāpat tas mūvijs būtu tizls. Edited June 5, 2007 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
limperis Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Man patika! Es zinu kape jums nepatik jo te ir bijushi visadi CS moviji un tajos ir redzets viss!(manas domas) 7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurjers Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 2/10 Nav smuki FRagi, nenonjeemi chatu, slikta kvalitāte. Kpc tu Fragus nepakraaji kādu 1 nevis Visus Frahus kurus tajā dienā dabūji arī ieliki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grrey` Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 man nepārak 4/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 katram sava gaume. btw, mūzika likās vienīgais sakarīgais šajā mūvijā, kaut cik saskaņota bija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now