matrxx Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 (edited) gribeetu luugt slotu nu taakaa ssajaa sadallaa jau kaadu laicinnu nevies neko jaunu nav raxtiijis, tad cereeju ka man ssoreiz paveiksies slotu vajag taapeec, kad serveris maina mapes mani dazzreiz izmet aaraa (nezinu kaapeec) un kad gribu pievienoties tad serveris jau pilns un atkal naakas ilgi gaidiit. paarsvaraa speeleeju tikai gignaa. un speeleeju no maajaam. GIGN P.S. esmu labos draugos ar Ruudolfu Bumbu Edited May 7, 2004 by matrxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGGer Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 matrxx said: P.S. esmu labos draugos ar Ruudolfu Bumbu Es esmu labos draugos ar sashu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 un kad gribu pievienoties tad serveris jau pilns un atkal naakas ilgi gaidiit. Quote hahaha es arii speleju no maajaam vai man slotu kaads deva ? nee mani arii citreiz izmet un nevar tikt... un slotu man dod ? nee ! shodien kaadu pusstundu pa dienu lauzos un netiku...vai man slotu deva ? nee ! vai man tapeec slotu vajag ? nee ! shii topika moraale : Speelee citas speeles,vai izej svaigaa gaisaa....ja tomeer nespeej atrauties no cs speelee citos servos---noka4aa no gign cs monitor un tur daudz servi ir raxtiiti un arii var redzeet karti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 P.S. Matrxx tu tik labi nespeelee , lai tev dotu slotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 matrxx said: gribeetu luugt slotu nu taakaa ssajaa sadallaa jau kaadu laicinnu nevies neko jaunu nav raxtiijis, tad cereeju ka man ssoreiz paveiksies slotu vajag taapeec, kad serveris maina mapes mani dazzreiz izmet aaraa (nezinu kaapeec) un kad gribu pievienoties tad serveris jau pilns un atkal naakas ilgi gaidiit. paarsvaraa speeleeju tikai gignaa. un speeleeju no maajaam. GIGN P.S. esmu labos draugos ar Ruudolfu Bumbu Paarsvaraa slotu dod labiem speeleetaajiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 neviens tev slotu nedos !!! cya Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts