kaza4ok Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 Man 1 jautājums, kā es varētu uzlikt savam nuked web`am garumzīmes ? Paldies enivej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Man 1 jautājums, kā es varētu uzlikt savam nuked web`am garumzīmes ? Paldies enivej nomaini encodingu uz utf-8 un uzliec fontu, kuram tiešām ir garumzīmēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted May 28, 2007 Author Report Share Posted May 28, 2007 OMG lol - kas ir encodings - pēc manām domām kkāds beigu kods, un utf-8 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 OMG lol - kas ir encodings - pēc manām domām kkāds beigu kods, un utf-8 ? Atver index.php(laikam) ar notepadu un uzspied save as, pie encoding uzliec UTF 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted May 28, 2007 Author Report Share Posted May 28, 2007 Nē, tikko tā izdarīju man nevarēja pēc tam ieiet Administrācijā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Nē, tikko tā izdarīju man nevarēja pēc tam ieiet Administrācijā vispirms noskaidro vai fonti, kurus Tu lieto, satur garumzīmes. ja satur, tad uzliec web browserī View -> Character Encoding uz UTF-8. Ja redzi garumzīmes, tad Tev nāksies meklēt iespēju, kā uzlikt utf-8 kā defaulto. Tas ir, būs vien jāmeklē, kur sākas <html> un tur to arī varēsi uzstādīt. Novilkšu nuki un pateikšu, kur atrast, tikai noskaidro, vai redzi garumzīmes un fonti tās atbalsta. Ja nē, tad meklē citu fontu, kas atbalsta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted May 28, 2007 Author Report Share Posted May 28, 2007 (edited) Izdarīju par to web browseri garumzīmju vietā rādas "?". Uzliku Arial fontu, kam es zinu, ka ir 100% garumzīmes tomēr rādas šādi - "Mūsu" , bet būtu jārāda Mūsu EDITĪTE: LOL es rakstu & # 3 6 3 ; - Tikai visu kopā man rādas burts ar garumzīmi EDĪTE2: Webā man rādas šādi & # 3 6 3 ; - ū vietā Edited May 28, 2007 by kaza4ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 ... tomēr rādas šādi - "Mūsu" , bet būtu jārāda Mūsu precīzāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now