Jump to content
GIGN Forum

Tutorial

clo?
 Share

Recommended Posts

Ja jau esmu sadomājis pieregoties šitam forumam, tad arī atdošu kaut ko no sevis. Šeit būs viena, samērā noderīga, bet ne grūta pamācība, proti - kā dabūt ingame sound (skaņas no cs), neizmantojot sūdaino Fraps.

??? Ingame sound tutorial by clo

Tātad, var izmantot dažādus veidus, kā ierakstīt skaņas no CS (jeb ierakstīt Ingame sound). Viena no populārākajām progām Ingame sound ierakstīšanai ir Sound Forge (no Sony), bet tas ir sarežģīti un tml., tāpēc mēs izmantosim Total Recorder. Proga ir vienkārša, ērta, maz sver, vienīgi ar cracka meklēšanu man gāja grūti, bet es Jums atvieglošu darbu, šeit varat dabūt Total Recorder 6.0 Pro un šīs versijas serial'u.

Ingame Sound ierakstīšana:

1. Veram vaļā Total Recorder 6.0 Pro

user posted image

2. Palaižam CS. (piezīme - Ja kādam ir lēns dators, vajadzēs izdarīt sekojošu lietu, kad būsiem palaiduši CS, Ejiet Options > Video > ieķeksējiet "Run in a window" > spiežat Apply. Tad būs vieglāk spaidīt Record pogu iekš Total Recorder, jo CS būs samazinātā formā un varēs redzēt arī desktopu.

user posted image

3. Palaižam demku, un tinam līdz momentam, kad gribam ierakstīt skaņu.

4. Vēl ir jāsakonfigurē Total Recorder, lai tas ierakstītu skaņas, kuras notiek pašā datora, nevis piemēram no mic. Lai to izdarītu jāspiež uz pogas "Recording source and parameters" > Uzliekam iekš "Sound Source" - C-Media Wave Device un uzliekam iekš "Use this line" - Wave. Tagad Total Recorder būtu jāieraksta visas skaņas, kuras notiek jūsu datorā.

user posted image

5. Kad esat dabūjuši to vietu, no kuras gribat sākt ierakstīt skaņu, vienkārši bliežat "Record" pogu un sounds gatavs. Iegūto soundu saglabājiet un metat iekšā Vegasā, zem attiecīgā video.

user posted image

Tas arī būtu viss smile.gif

Edited by clo?

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

die spamer

Oj sapratu, ka tu domā slowmo! Nu reāli varētu tad 200 tīri pēc loģikas, bet man vot muļķim un spamerim nepielec tu nevari skatīties stūrī uz ekrānu un attiecīgi pieskaņot, jeb vnk par slinku esi?

piedod lūdzu, ka spamoju un centos tev palīdzēt! Nākamreiz zināšu, ka tādiem atsaldeņiem palīdzēt nevaig! =)

• 8 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...